Glamour și strălucire. Un nou designer completează portofoliul Vera Sposa

Un nou designer intră în portofoliul Vera Sposa propunând rochii de mireasă prețioase, modele exclusive, care nu trec neobservate și cuceresc prin detaliile inedite.

Cu o prezență pe piața bridal de mai bine de 13 ani, magazinul multi-brand Vera Sposa se afla într-un proces continuu de inovare. Conștienți de evoluția modei și de tendințele pieței, scopul Vera Sposa este de a oferi, de fiecare dată, cele mai frumoase rochii pentru viitoarele mirese. Astfel, de la începutul acestui an, un nou designer completează portofoliul Vera Sposa, Nicole Milano, un brand sinonim cu strălucirea și glamour-ul.

Read More

Tendințe 2020 pentru nunți fabuloase

Specialiștii în materie de rochii de mireasă, make-up, coafuri, design floral și bijuterii vin cu propuneri pentru miresele sezonului 2020, astfel încât acestea să obțină un look ravisant și să se bucure de o nuntă perfectă, în ton cu cele mai importante noutăți ale sezonului.

Read More
tendinte rochii de mireasa 2020

Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante

Tendințele în materie de rochii de mireasă continuă să evolueze, iar designerii surprind cu fiecare colecție. Sezonul 2020 propune rochii de mireasă fabuloase, modele reinterpretate și detalii surprinzătoare. Marii creatori de modă au gândit fiecare element ce compune rochia, iar mânecile au fost reinterpretate și actualizate oferind ținutei autenticitate și efervescență. Propunerile acestui sezon sunt vaste. Întâlnim de la clasicele mâneci lungi până la rochii asimetrice, cu o singură mânecă. Astfel, indiferent de estetica pe care o preferă, miresele anului 2020 vor străluci în rochii de mireasă impresionante.

Read More

8 sfaturi pentru organizarea unei nunți fără stres

Organizarea unei nunți necesită mult timp și energie investite. Stabilirea locației, lista de invitați și aranjarea la mese, muzica, aranjamentele florale, catering, tort, rochie, verighete, fotografi…. Multitudinea de sarcini și decizii poate fi copleșitoare și extenuantă pentru aproape orice cuplu, însă există modalități de a-ți organiza nunta fără stres, de a te bucura de această etapă ca de o călătorie plină de aventuri și de a te concentra pe ceea ce este cel mai important – relația ta și viitoarea căsătorie.

Pentru a vă conserva energia pentru cea mai importantă zi, am pregătit o serie de sfaturi despre cum să îți organizezi nunta fără stres.

Read More

Rochia de mireasă mult visată, disponibilă pentru închiriere

Începând cu cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, Vera Sposa lansează un serviciu unic în România și oferă viitoarelor mirese posibilitate de a închiria, pentru 4 zile, rochia haute-couture mult visată. Creații ale designerilor Galia Lahav, Demetrios sau Nicole Sposa, consacrați pe piața internațională a rochiilor de mireasă de lux, pot fi acum închiriate cu 30% din prețul de achiziție.

Read More

Tematicile anului pentru nunți fabuloase

Locație, meniu, rochia perfectă, costum, verighete… lista la care trebuie să se gândească un cuplu atunci când începe organizarea nunții este extrem de lungă. A avea o idee despre tema nunții reprezintă punctul de plecare către faimosul „Da!” și te ajută să vizualizezi fiecare moment al evenimentului. Este important să știi ce îți dorești înainte de a porni în aventura căutărilor. Culori, texturi, aranjamente florale și lumini. Tot acest carusel de dorințe, descrie tema nunții tale. Pentru anul 2020, cinci mari teme conturează decorul nunților în tendințe.

Read More

Tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă Vera Sposa

Pentru miresele anului 2020, designerii propun rochii de mireasă deosebite, de inspirație suprarealistă. Fie că vorbim de lumi fantastice străbătute de Alice și pălărierul nebun sau călătorim în ținuturi romantice, latine, colecțiile anului 2020 sunt caracterizate prin abordări inedite, îndrăznețe.

Fantezie, mister, vis, strălucire. Sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu colecțiile prezentate în acest sezon. Astfel, 2020 pare să fie anul perfect pentru viitoarele mirese care își doresc o rochie de mireasă deosebită. Indiferent de stilul pe care îl preferi, creatorii propun modele complexe, potrivite oricărui stil. Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. 

Read More

DOs & DONTs atunci când alegi rochia de mireasă

Alegerea rochiei de mireasă trebuie să fie o experiență pe care să ți-o amintești toată viața. Tocmai de aceea este important să faci alegerea corectă. De la lenjeria intimă specială pe care o vei purta, până la modelul de rochie care să îți flateze silueta, toate elementele implicate în alegerea ta trebuie să facă parte dintr-un plan foarte bine pus la punct. Iată câteva idei despre ce să faci și ce să nu faci atunci când alegi rochia de mireasă.

Read More

Top 5 rochii de mireasă vaporoase

Inspirația și tendințele pentru rochii de mireasă vin în forme variate, de la imaginarea modului în care adie vântul până la tabloul pomilor înfloriți primăvara sau a particulelor de nisip care strălucesc în lumina soarelui. Tot ce inspiră aduce în creația finală varietate și unicitate. Iar pentru că vara, natura este principala sursă de imaginație pentru creatori și mirese deopotrivă, iată care sunt cele mai dorite rochii de mireasă vaporoase, în ton cu anotimpul.

Read More
galia lahav voal

Cum aleg voalul de mireasă în funcție de forma feței

Ținuta unei mirese nu este completă fără voal și micile accesorii care încadrează și atrag atenția asupra chipului. Multe femei optează pentru flori, tiare sau pălării, însă o mireasă tradițională va alege întotdeauna un voal în completarea rochiei sale. În funcție de rochia pe care o alegi, tematica nunții, stilul coafurii pe care o vei purta, mai este un element esențial de care trebuie să ții cont atunci când alegi voalul, și anume, structura feței.

Read More

Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară

Să fie fluidă, confortabilă, delicată, sexy…să învăluie trupul dar să dezvăluie formele, să fie intrigantă, prețioasă, atrăgătoare… Dacă ai decis să fii o mireasă de vară, trebuie să îți alegi o rochie în acord cu anotimpul, care să facă față temperaturilor ridicate.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cauți rochia ce te va conduce spre altar este confortul. Pentru că ziua nunții tale este, pentru tine, cea mai lungă zi din an, ai nevoie de o rochie de mireasă în care să reziști și care să reziste alături de tine, atât la ceremonia religioasă din miezul zilei cât și la petrecerea de după, până în zori.

Read More

Cum alegi rochia de mireasă pentru o nuntă în aer liber

Odată cu înaintarea în sezonul cald, nunțile în aer liber intră în preferințele viitorilor miri. Într-adevăr, originale și mult mai plăcute decât nunțile tradiționale desfășurate în localuri pretențioase, nunțile în aer liber sunt însă mai dificil de organizat. În primul rând, pentru că nu poți primi o prognoză meteo pe câteva luni înainte, ai nevoie de un plan B care să te acopere în cazul în care va ploua sau temperaturile vor fi prea scăzute.

Read More
Pagina 1 din 3123
Sună acum