Rochii de mireasă de iarnă, pentru iubitoarele sezonului rece - Vera Sposa

Rochii de mireasă de iarnă, pentru miresele inspirate de romantismul basmelor

Rochii de mireasă de iarnă, pentru miresele inspirate de romantismul basmelor

Nunțile din sezonul rece sunt greu de egalat în ceea ce privește romantismul, atmosfera intimă și creativitatea decorațiunilor. Alegerea rochiei de mireasă iarna poate fi, însă, o adevărată provocare. Rochiile de mireasă cu mâneci lungi și cele din materiale groase sunt la mare căutare în această perioadă a anului. De asemenea, voalurile și capele de nuntă sunt o alegere foarte populară în rândul mireselor care aleg să își spună jurămintele printre fulgi de zăpadă.

Am pregătit pentru tine o listă cu rochiile de mireasă din colecția Demetrios 2019 care desăvârșesc o ceremonie de iarnă cu eleganța lor atemporală. Modelele sunt disponibile exclusiv în București, în magazinul de rochii de mireasă Vera Sposa, iar eventualele ajustări sunt efectuate gratuit.

Rochiile de mireasă cu mâneci lungi sunt perfecte pentru ceremonia de iarnă

Tendințele în materie de rochii de mireasă nu le uită nicio secundă pe iubitoarele sezonului rece. Colecțiile anului 2019 sunt bogate în modelele cu mâneci lungi, din tul semitransparent și dantelă, care te vor feri de condițiile meteorologice aspre, fără să îți afecteze apariția impecabilă.

Rochie de mireasă cu mâneci lungi, evazate și spatele gol

Rochie de mireasă Demetrios_Model 823

Mânecile asimetrice ale acestei creații Demetrios dau o notă dramatică apariției miresei, în ton cu decorul natural de iarnă. Broderiile delicate din dantelă Chantilly flatează silueta tip clepsidră, pusă în valoare și de croiala stil sirenă.

Rochie de mireasă cu mâneci lungi din dantelă și trenă detașabilă

Rochie de mireasă Demetrios_Model 856

Detaliile luxuriante din dantelă Alencon fac din această rochie de mireasă Demetrios 2019 un adevărat spectacol al rafinamentului. Designul cu umerii goi conferă un plus de senzualitate aspectului miresei.

Rochia de mireasă stil prințesă transformă nunta de iarnă într-un basm

Puține lucruri de pot face să te simți ca protagonista unui basm așa cum o face o nuntă grandioasă și o rochie pe măsură. Rochia de mireasă stil prințesă completează atmosfera feerică a nunții de iarnă, iar straturile multiple ale fustei vor avea grijă să nu simți temperaturile cu minus.

Rochie de mireasă stil prințesă, cu corset care creează iluzie de tatuaj

Rochie de mireasă Demetrios_Model 875

Demetrios 2019 propune un model de rochie de mireasă cu o fustă amplă, din tul, desăvârșită de aplicații florale din dantelă. Spatele și decolteul cu efect de tatuaj conferă o notă artistică întregului aspect, iar mânecile lungi fac rochia perfectă pentru o nuntă de iarnă.

Rochia de mireasă cu trenă detașabilă este o alegere inspirată și în sezonul rece

Primele pe lista de avantaje ale nunții de iarnă sunt fotografiile spectaculoase. O rochie de mireasă cu trenă detașabilă îți oferă posibilitatea de a aborda mai multe stiluri în ziua ta specială, fără să schimbi două rochii de mireasă.

Rochie de mireasă Demetrios_Model 885

Trena detașabilă cu aplicații din dantelă și pene completează aspectul rochiei de mireasă stil sirenă. Mânecile și spatele din tul semitrasparent dau apariției un aer feminin și elegant.

Rochiile de mireasă în nuanțe nude detronează clasicul alb

Cuplurile care aleg să facă schimb de jurăminte în sezonul rece sunt, cupluri exclusiviste, care preferă să urmeze propriile tendințe. Dacă te regăsești în această descriere, o rochie de mireasă albă s-ar putea să nu fie parte din visul tău despre o nuntă perfectă.

Rochie de mireasă stil prințesă, cu mâneci din tul și broderie, care creează un efect de tatuaj

Rochie de mireasă Demetrios_Model 843

Modelul Demetrios 2019 se remarcă prin fusta supradimensionată și prin corsetul bogat în ornamente din dantelă. Decolteul adânc și umerii goi, alături de culoarea caldă, dau miresei care poartă această rochie un aspect clasic, boem.

Rochie de mireasă din dantelă Chantilly, cu mâneci 3/4

Rochie de mireasă Demetrios_Model 863

Dantela este cea care scoate în evidență design-ul acestei rochii Demetrios, descrisă de candoarea și naturalețea croiului. Fusta din tulle avantajează silueta, iar mânecile lungi duc cu gândul la nunțile familiilor regale.

Showroom-ul Vera Sposa găzduiește o colecție impresionantă de rochii de mireasă și accesorii, perfecte pentru nunțile fiecărui anotimp. Te așteptăm să îți găsești rochia pereche în magazinul nostru din București, pe baza unei programări prealabile la numărul de telefon 0788 59 59 59.

CONTACTEAZĂ-NE!