Rochii de mireasă de iarnă, pentru iubitoarele sezonului rece - Vera Sposa

Rochii de mireasă de iarnă – inspirate din romantismul basmelor

Rochii de mireasă de iarnă – inspirate din romantismul basmelor

Nunțile din sezonul rece sunt greu de egalat în ceea ce privește romantismul, atmosfera intimă și creativitatea decorațiunilor. Alegerea rochiei de mireasă iarna poate fi, însă, o adevărată provocare. Rochiile de mireasă cu mâneci lungi și cele din materiale groase sunt la mare căutare în această perioadă a anului. De asemenea, voalurile și capele de nuntă sunt o alegere foarte populară în rândul mireselor care aleg să își spună jurămintele printre fulgi de zăpadă.

Am pregătit pentru tine o listă cu rochiile de mireasă care desăvârșesc o ceremonie de iarnă cu eleganța lor atemporală. Modelele sunt disponibile exclusiv în București, în magazinul de rochii de mireasă Vera Sposa, iar eventualele ajustări sunt efectuate gratuit.

Rochiile de mireasă cu mâneci lungi sunt perfecte pentru ceremonia de iarnă

Tendințele în materie de rochii de mireasă nu le uită nicio secundă pe iubitoarele sezonului rece. Colecțiile anului sunt bogate în modelele cu mâneci lungi, din tul semitransparent și dantelă, care te vor feri de condițiile meteorologice aspre, fără să îți afecteze apariția impecabilă.

 

Rochia de mireasă stil prințesă transformă nunta de iarnă într-un basm

Puține lucruri de pot face să te simți ca protagonista unui basm așa cum o face o nuntă grandioasă și o rochie pe măsură. Rochia de mireasă stil prințesă completează atmosfera feerică a nunții de iarnă, iar straturile multiple ale fustei vor avea grijă să nu simți temperaturile cu minus.

Rochia de mireasă cu trenă detașabilă este o alegere inspirată și în sezonul rece

Primele pe lista de avantaje ale nunții de iarnă sunt fotografiile spectaculoase. O rochie de mireasă cu trenă detașabilă îți oferă posibilitatea de a aborda mai multe stiluri în ziua ta specială, fără să schimbi două rochii de mireasă.

Trena detașabilă cu aplicații din dantelă completează aspectul rochiei de mireasă stil sirenă. Mânecile și spatele din tul semitransparent dau apariției un aer feminin și elegant.

rochii mireasa trena detasabila vera sposa goddess

 

Showroom-ul Vera Sposa găzduiește o colecție impresionantă de rochii de mireasă și accesorii, perfecte pentru nunțile fiecărui anotimp. Te așteptăm să îți găsești rochia pereche în magazinul nostru din București, pe baza unei programări prealabile.

CONTACTEAZĂ-NE!