Voaluri de mireasă lungi și scurte - Vera Sposa

Voalul – accesoriul care completează imaginea oricărei mirese
Voalul de mireasă este piesa finală în alcătuirea ținutei, iar acesta trebuie să desăvârșească rochia de mireasă prin rafinament. Calitatea superioară a materialului, lungimea și detaliile prețioase pot face cu siguranță acest lucru. Fie că este vorba de unul voal lung, dramatic, sau de unul mai scurt, extravagant, este important să se potrivească perfect cu stilul rochiei, dar și cu pantofii.

Modul în care întregește apariția fiecărei mirese face ca voalul să rămână cel mai căutat accesoriu atunci când vine vorba despre ținute de nuntă, fiind nelipsit din tendințe an de an.
Armonie perfectă între voal, pantofii de mireasă și rochie 
Atunci când vine vorba despre alegerea voalului de mireasă, este important ca acest accesoriu să armonizeze cu rochia, pentru a crea o imagine unitară. Acesta poate avea aceeași culoare cu rochia sau nuanța sa poate fi ușor diferită, însă este foarte important ca stilul să fie asemănător.

Vera Sposa îți oferă o selecție extinsă de voaluri de mireasă, care oferă rochiei de mireasă un farmec aparte și un aer elegant. Fie că îți dorești un voal de mireasă lung sau unul scurt, la noi vei găsi aceste accesorii deosebite, care se remarcă prin calitate și rafinament. Aplicațiile și detaliile delicate fac din fiecare voal de mireasă o creație specială.

Alege modele de voaluri din showroom-ul Vera Sposa sau comandă un voal din cataloagele designerilor noștri și lasă admirația tuturor să se îndrepte asupra ta.

CONTACTEAZĂ-NE!