Rochii Mireasă – Simple sau Sofisticate | Vera Sposa

Rochii de mireasă

Rochii de mireasă Vera Sposa

Colecțiile de Rochii de Mireasă Vera Sposa

Colecțiile Vera Sposa conțin printre cele mai frumoase rochii de mireasă de pe piață. Cele mai frumoase rochii de mirese însemnând: țesături de calitate, detalii rafinate, croi modern, modele deosebite și unicat. Am selectat pentru miresele anului 2023-2024 rochii de mireasă simple și elegante, cu detalii foarte fine, precum și rochii mireasă cu broderii sofisticate (dantelă, perle, sclipici, paiete), cu corset și/sau trenă. Rochiile Vera Sposa îndeplinesc cele mai exigente dorințe ale viitoarelor mirese. Modelele variate de rochii de mireasă reunite în showroom-ul Vera Sposa din București avantajează orice tip de siluetă. Fie că îți dorești o rochie de mireasă A-line simplă și rafinată, o rochie de mireasă Sirenă, pe corp sau stil Prințesă cu volum, o rochie de mireasă Romantică cu dantelă florală 3d sau modele de rochii mireasă cu broderii (perle, paiete, dantelă), rochii de mireasă cu Trenă, la noi găsești varietatea de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. 

Programează o vizită în magazinul de rochii de mireasă Vera Sposa din București și alege modelul pe care l-ai visat. Liniile ireproșabile, materialele de calitate premium, ornamentele delicate din dantelă sau perle, cusăturile perfecte, precum și atenția la detalii transformă rochiile pentru mirese marca Vera Sposa în adevărate opere de artă.

Prețul rochiilor de mireasă variază în funcție de unicitatea modelului, de materiale, de rafinamentul detaliilor și de brand. Prețuri începând cu 4000 lei pentru colecția Couture; prețuri între 6000 și 9000 de lei pentru rochiile de mireasa Goddess 2023 și Flowers 2023; prețuri între 5000 și 8500 de lei pentru colecția Emozione. Periodic, avem și reduceri la rochiile de mireasă

Rochii de mireasă simple sau sofisticate

Îți dorești o rochie de mireasă simplă, dar, în același timp, deosebită? Simplitatea unei rochii de mireasă este dată de model, de tăieturi și de lipsa broderiilor sau subtilitatea acestora. O rochie simplă de mireasă poate fi una în stil A-line sau stil Sirenă, pe corp. O rochiță simplă de mireasă mai poate fi cu sau fără corset, dar fără dantelă sau alte broderii care să iasă în evidență.  

O rochie de mireasă sofisticată poate avea corset cu broderii dantelate, cu mărgele, paiete sau sclipici. Poate avea fustă cu dantelă 3d sau aplicații florale cu sclipici argintiu. De asemenea, în categoria rochiilor de mireasă sofisticate intră și cele cu trenă lungă sau cu mâneci bufante.

Vizitează showroom-ul nostru din București și vei găsi o varietate impresionantă de rochii de mireasă elegante și deosebite. În atelierul Vera Sposa ne ocupăm și de ajustări, pentru ca rochia să se așeze perfect pe corpul tău. La nuntă vei arăta impecabil, te vei simți bine cu ceea ce porți, vei radia de frumusețe și fericire.

CONTACTEAZĂ-NE!