Tipuri de rochii de mireasă în funcție de siluetă - Vera Sposa

Rochii de mireasă care îți flatează silueta

Rochii de mireasă care îți flatează silueta

Căutarea rochiei de mireasă perfecte aduce cu sine și dileme în legătură cu tipul cel mai potrivit siluetei tale și temei nunții. O rochie de mireasă tip sirenă îți evidențiază formele bine conturate, pe când o rochie de mireasă tip A-line îți promite o apariție clasică și elegantă. Apoi, formalitatea nunții și costumul mirelui îți poate impune o rochie de mireasă tip prințesă, cu dantelă și trenă amplă, pe care le poți bifa cu ajutorul unei rochii de mireasă sirenă cu trenă detașabilă.

Ți-am pregătit un ghid al tipurilor de rochii de mireasă care să te ajute să te orientezi mai bine în marea de modele, culori și stiluri din în magazinele de profil.

Rochiile de mireasă cu trenă detașabilă, din ce în ce mai populare

O decizie atât de importantă cum este achiziționarea rochiei de mireasă nu se ia ușor. Multe mirese își doresc atât confortul rochiei drepte sau sirenă, cât și un design-ul sofisticat, precum al rochii prințesă. Din fericire, designerii de rochii de mireasă s-au gândit deja la acest aspect, iar colecțiile anului 2019 sunt o adevărată revelație. Rochia de mireasă cu trenă detașabilă este versatilă și se potrivește de minune atât într-un restaurant elegant, cât și în locații de nuntă mai puțin formale.

rochie de mireasa cu trena detasabila

Colecția Demetrios 2019 – Rochie cu trenă detașabilă

Acest model din colecția Demetrios 2019 este un joc fermecător de texturi și forme ce îți va pune în valoare frumusețea și personalitatea. Broderiile  și aplicațiile cu fulgi discreți o notă nonconformistă întregii apariții, iar trena detașabilă desăvârșește eleganța rochiei.

Rochia de mireasă tip sirenă scoate în evidență formele feminine

Dacă te mândrești cu o siluetă clepsidră și forme de invidiat, rochia de mireasă tip sirenă îți pune în valoare frumusețea și feminitatea. Toate privirile vor fi ațintite asupra ta, iar o rochie ce urmărește fidel linia corpului și se sfârșește cu o bordură plină de detalii bogate, va lăsa o impresie puternică. Alege rochia tip sirenă din colecția dacă plănuiești o ceremonie luxoasă, modernă, într-un ballroom elegant.

rochie de mireasă sirena galia lahav

Model Gala 805 – Colecția Gala by Galia Lahav

Rochia 805 semnată de designerul israelian Galia Lahav, disponibilă în showroom-ul Vera Sposa, este una dintre preferatele mireselor din întreaga lume, o adevărată operă de artă cu detalii prețioase și un croi ireproșabil.

Rochiile de mireasă tip prințesă – alegerea femeilor romantice

O rochie de mireasă tip prințesă se remarcă prin dimensiunea impunătoare a fustei, în contrast cu body-ul mulat, de obicei bogat în broderii. Rochia de mireasă stil prințesă este sufletul pereche al nunților formale și un truc excelent pentru miresele care vor să își camufleze coapsele. Poartă o rochie prințesă dacă urmează să spui DA pe treptele unui castel sau pe un domeniu istoric.

rochie de mireasa printesa

Colecția Martha Blanc by Rosa Clara

Colecția Martha Blanc by Rosa Clara este standardul de aur în ceea ce privește eleganța rochiilor de mireasă tip prințesă, pe care le reinventează în acest sezon cu trene dramatice și decupaje deosebite. Broderiile senzuale din dantelă și spatele decoltat dau un ton îndrăzneț ținutei, de altfel nobile, cu un aer regal dat de fusta amplă.

O rochie de mireasă line A avantajează orice tip de siluetă

Rochia A-line este potrivită pentru orice tip de siluetă, ceea ce o plasează pe primele locuri în lista de alegeri ale viitoarelor mirese. Croiul acestui tip de rochie este similar cu cel al rochiei tip prințesă, însă volumul fustei este considerabil mai redus. De asemenea, granița dintre corset și fustă nu este atât de evidentă. Așa cum o spune și numele, forma creată de rochie este similară cu cea a literei A. Acest tip de rochie se potrivește perfect nunților boeme, informale, în mijlocul naturii.

Rochie de mireasă stil prințesă, cu decolteu adânc și spatele gol

Rochie de mireasă_Model Ambar

Broderiile luxuriante și motivele boeme ale acestui model San Patrick sunt inspirate de ținutele zeițelor din Olimp. Materialele fluide flatează orice tip de siluetă, iar decolteul adânc și spatele din tule semitransparent, cu efect de tatuaj, adaugă un plus de personalitate aspectului complet al miresei.

Magazinul de rochii de mireasă Vera Sposa din București găzduiește o colecție impresionantă de rochii sirenă, prințesă, linie A și rochii cu trenă detașabilă, care te vor face să radiezi de fericire și frumusețe în ziua cea mare. Creațiile sunt semnate de designeri renumiți în lumea modei și sunt apreciate de femei din întreaga lume pentru calitatea, rafinamentul și eleganța lor.

În plus, pentru că iubim să vedem miresele zâmbind, ajustările rochiei de mireasă îți sunt oferite gratuit în atelierul nostru.

Te așteptăm să probezi rochia visurilor tale, pe baza unei programări prealabile la numărul de telefon 0788 59 59 59 sau online.

CONTACTEAZĂ-NE!