Tipuri de rochii de mireasă în funcție de siluetă - Vera Sposa

Rochii de mireasă care îți evidențiază silueta

Rochii de mireasă care îți evidențiază silueta

Căutarea rochiei de mireasă perfecte aduce cu sine și dileme în legătură cu tipul cel mai potrivit siluetei tale și temei nunții. O rochie de mireasă tip sirenă îți evidențiază formele bine conturate, pe când o rochie de mireasă tip A-line îți promite o apariție clasică și elegantă. Apoi, formalitatea nunții și costumul mirelui îți poate impune o rochie de mireasă tip prințesă, cu dantelă și trenă amplă, pe care le poți bifa cu ajutorul unei rochii de mireasă sirenă cu trenă detașabilă.

Ți-am pregătit un ghid al tipurilor de rochii de mireasă care să te ajute să te orientezi mai bine în marea de modele, culori și stiluri din în magazinele de profil. Sperăm că astfel vei găsi o rochie de mireasa pe placul tău.

Rochiile de mireasă cu trenă detașabilă, din ce în ce mai populare

O decizie atât de importantă cum este achiziționarea rochiei de mireasă nu se ia ușor. Multe mirese își doresc atât confortul rochiei drepte sau sirenă, cât și un design-ul sofisticat, precum al rochii prințesă. Din fericire, designerii de rochii de mireasă s-au gândit deja la acest aspect, iar colecțiile anului 2023-2024 sunt o adevărată revelație. Rochia de mireasă cu trenă detașabilă este versatilă și se potrivește de minune atât într-un restaurant elegant, cât și în locații de nuntă mai puțin formale.

Rochia de mireasă Tunis 2 în 1 (foto stânga) are trenă detașabilă din volane. Este o rochie de mireasă tip sirenă din colecția Goddess 2023, cu decolteu și broderie din mărgele, paiete și perle de mărimi diferite ce conferă mister și eleganță. Spatele rochiei este fixat cu nasturi. Rochia de mireasă Valetta 2 în 1 (foto dreapta) are o trenă detașabilă cu aplicații brodate. Rochia este croită în stil sirenă, cu  mâneci lungi și spatele în formă V. Broderie din paiete și mărgele, atent cusute.

rochii mireasa trena detasabila vera sposa goddess

Rochia Santa Rosa 2 în 1 (colecția Flowers Vera Sposa) este o rochie de mireasă tip sirenă, cu un corset bine definit cu broderie și umerii deschiși. Rochia are o trenă detașabilă cu centură, ce întregește eleganța rochiei.

rochii de mireasa trena detasabila flowers

Rochia de mireasă tip Sirenă scoate în evidență formele feminine

Dacă te mândrești cu o siluetă clepsidră și forme de invidiat, rochia de mireasă tip sirenă îți pune în valoare frumusețea și feminitatea. Toate privirile vor fi ațintite asupra ta, iar o rochie ce urmărește fidel linia corpului și se sfârșește cu o bordură plină de detalii bogate, va lăsa o impresie puternică. Alege rochia tip sirenă din colecția dacă plănuiești o ceremonie luxoasă, modernă, într-un ballroom elegant.

rochii mireasa sirena

Rochiile de mireasă tip Prințesă – alegerea femeilor romantice

O rochie de mireasă tip prințesă se remarcă prin dimensiunea impunătoare a fustei, în contrast cu body-ul mulat, de obicei bogat în broderii. Rochia de mireasă stil prințesă este sufletul pereche al nunților formale și un truc excelent pentru miresele care vor să își camufleze coapsele. Poartă o rochie prințesă dacă urmează să spui DA pe treptele unui castel sau pe un domeniu istoric.

Colecția Flowers – Vera Sposa cuprinde mai multe modele de rochii de mireasă Prințesă, cu fuste ample și fluide sau voluminoase și rigide, cu aer regal. Broderiile florale și imprimeurilor florale romantice caracterizează colecția. Toate rochiile sunt spectaculoase și spun o poveste unică pentru fiecare mireasă care o îmbracă.

rochii de mireasa printesa vera sposa

O rochie de mireasă line A avantajează orice tip de siluetă

Rochia A-line este potrivită pentru orice tip de siluetă, ceea ce o plasează pe primele locuri în lista de alegeri ale viitoarelor mirese. Croiul acestui tip de rochie este similar cu cel al rochiei tip prințesă, însă volumul fustei este considerabil mai redus. De asemenea, granița dintre corset și fustă nu este atât de evidentă. Așa cum o spune și numele, forma creată de rochie este similară cu cea a literei A. Acest tip de rochie se potrivește perfect nunților boeme, informale, în mijlocul naturii.

rochii de mireasa A-line

rochii de mireasa forma de A

Rochii de Mireasă Simple 2023-2024

Rochiile de mireasa simple sunt adesea în stil A-line, dar și rochiile de mireasă stil Sirenă, pe corp, cu sau fără corset, dar fără broderii care să iasă mult în evidență se pot încadra în această categorie.

În prezentarea video de mai jos, avem rochia de mireasă Avin din colecția Anne Mariee 2024. Deși are aplicații de broderie, are un croi simplu, o fustă pe corp ce se așează armonios și o crăpătură ce alungește silueta. Mânecile se pot purta ziua și se pot detașa în seara petrecerii. O rochie de mireasă simplă prin eleganța și rafinamentul croiului. Simplu nu înseamnă plictisitor sau ieftin! Simplitatea e sinonimă cu eleganța, naturalețea și atemporalitatea. Trendurile în materie de rochii de mireasă se schimbă de-a lungul anilor, dar simplitatea va fi întotdeauna la modă.

Programează o vizită în showroom-ul Vera Sposa din București!

Magazinul de rochii de mireasă Vera Sposa din București găzduiește o colecție impresionantă de rochii sirenă, prințesă, linie A și rochii cu trenă detașabilă, care te vor face să radiezi de fericire și frumusețe în ziua cea mare. Creațiile sunt semnate de designeri renumiți în lumea modei și sunt apreciate de femei din întreaga lume pentru calitatea, rafinamentul și eleganța lor.

În plus, pentru că iubim să vedem miresele zâmbind, ajustările rochiei de mireasă îți sunt oferite gratuit în atelierul Vera Sposa.

Te așteptăm la Vera Sposa să probezi rochia visurilor tale, pe baza unei programări prealabile.

CONTACTEAZĂ-NE!