Tematicile anului pentru nunți memorabile - Vera Sposa

Tematicile anului pentru nunți memorabile

Tematicile anului pentru nunți memorabile

Locație, meniu, rochia perfectă, costum, verighete… lista la care trebuie să se gândească un cuplu atunci când începe organizarea nunții este extrem de lungă. A avea o idee despre tema nunții reprezintă punctul de plecare către faimosul „Da!” și te ajută să vizualizezi fiecare moment al evenimentului. Este important să știi ce îți dorești înainte de a porni în aventura căutărilor. Culori, texturi, aranjamente florale și lumini. Tot acest carusel de dorințe, descrie tema nunții tale. Pentru anul 2020, cinci mari teme conturează decorul nunților în tendințe.

Desert chic – nuntă în aer liber cu accente boho

Inspirată de nunțile americane, există o tendință de a planifica nunta în grădini, parcuri sau castele înconjurate de spațiu verde. Astfel, cele mai populare nunți sunt cele sărbătorite în aer liber, într-o locație care permite atât organizarea ceremoniei, cât și recepția.

În 2020 se pune accentul pe aspectul organic și ecologic, iar Desert Chic este tema perfectă dacă îți dorești un peisaj natural, cu accente boho, dar care să își păstreze eleganța. Decorul presupune culori calde, nuanțe neutre și materiale naturale. Puteți crea un decor cu aspect rustic cu ajutorul elementelor din lemn cu aspect uzat, cu o aparentă patină a timpului.

 

Moroccan – decor în nuanțe pământii

O temă tot mai îndrăgită în ultimii ani, Marocan înseamnă culori calde, nuanțe pământii și o experiență în mijlocul naturii, care să vă permită să vă bucurați de o priveliște uluitoare la 360 de grade. Decorurile sunt definite de multitudinea de print-uri florale, lumini spectaculoase și elemente boeme, care spun o poveste și te ademenesc într-un cadru intim, romantic. Pentru o nuntă Maroccan, puteți folosi covoare orientale, perne decorative sau decorațiuni macramé.

California cool – aranjamente elegante și locații rafinate

O temă ce înseamnă o abordare diferită în funcție de fiecare cuplu, în funcție de viziunea proprie. Pentru nunțile anului 2020 California poate fi sinonimă cu prospețimea și eleganța, cu petreceri realizate în crame sau în locații ample, moderne și rafinate. Aranjamentele sunt elegante, decorurile albe, iar florile luxuriante. Pentru o astfel de petrecere, rochia trebuie să fie spectaculoasă.

 

Wanderlust – mai mult decât decor inspirat din călătorii

Nunțile contemporane pun accentul pe crearea unei ambianțe, a unei stări specifice. Când spunem nuntă cu tematică „wanderlust”, nu ne rezumăm doar la decor inspirat de călătorie, ci mergem mai departe și creăm un sentiment memorabil. Pentru 2020, tema wanderlust vorbește mai puțin despre decor și mai mult despre alegerea unui loc epic. Ne gândim la nunți ce ne oferă un peisaj impresionant sau, din contră, la nunți în mijlocul orașului.

 

Tropical opulence – flori luxuriante și accente aurii

Nuanțe puternice de verde completate de accente aurii, multitudine de flori luxuriante și elemente de natură tropicală, candelabre spectaculoase și caligrafie. Așa se definește stilul tropical. Tropical opulence este sinonimă cu eleganța la superlativ. Frunzele alese în detrimentul florilor creează un decor aparte. Sticla este protagonista în alegerea materialelor, iar felinarele moderne completează spațiul.

CONTACTEAZĂ-NE!