Cum incluzi culoare anului la nunta ta - Vera Sposa

Cum incluzi culoare anului la nunta ta

Cum incluzi culoare anului la nunta ta

De peste 20 de ani, Color of the Year de la Pantone a influențat numeroase industrii, inclusiv moda și tendințele bridal. În 2020 ne lăsăm fascinați de Classic Blue, o nuanță de albastru atemporală, puternică și elegantă prin simplitatea sa. Astfel, pentru viitoarele mirese care își doresc o nuntă în tendințe, am pregătit o serie de idei despre cum incluzi culoarea anului la nunta ta.

PANTONE 19-4052 Classic Blue este descrisă ca având puterea de a instala calmul, încrederea și conexiunea. ”PANTONE 19-4052 Classic Blue aduce un sentiment de pace și liniște spiritului uman, oferind refugiu. Ajutând concentrarea și aducând claritate, PANTONE 19-4052 Classic Blue are puterea de a recentra gândurile. Un ton albastru reflectorizant, Classic Blue favorizează rezistența.” – The Pantone Color Institute

Invitații de nuntă cu accente de albastru

Setează scena nunții tale chiar înainte să înceapă alegând invitații memorabile. Albastrul clasic este o nuanță suficient de profundă pe care o poți folosi fie pentru textul invitației, fie pentru fundal, sau chiar pentru plicul în care aceasta se va livra. Pentru o influență regală, temperează albastrul clasic cu detalii aurii.

invitatii de nunta

Something old, something new…

Pentru că orice mireasă are nevoie de un accesoriu albastru, îndrăznește și alege o pereche de pantofi sau sandale în cea mai iubită culoare a anului. Cu siguranță vei atrage toate privirile.

pantofi mireasa

Buchetul miresei, cel mai important accesoriu

Buchetul miresei este accesoriul care completează întreaga ținută a miresei, elementul care înfrumusețează orice apariție. Când ne gândim la florile și la culorile acestora, opțiunile sunt nenumărate. Dacă îți dorești un buchet iconic, într-o nuanță puternică de albastru, trebuie să știi că există peste 40 de timpuri de flori albastre, printre care orhideele, hortensiile, irisul, gențiana și macul.

rochii de mireasa

Perechea perfectă

Nu doar miresele pot alege să îți accesorizeze ținuta cu elemente în culoare anului, ci și viitorul mire. Creați o pereche perfectă și din punct de vedere vestimentar. Un viitor mire care își dorește o apariție elegantă, actuală, poate alege un smoking albastru regal, butoni sau chiar o butonieră cu flori care se regăsesc și în buchetul miresei.

cum incluzi culoarea anului la nunta ta

Domnișoare de onoare în tendințe

Domnișoarele de onoare au un rol semnificativ în ziua nunții, iar ținutele lor nu sunt mai puțin importante. Albastrul clasic este o culoare atemporală, puternică și fascinantă, pe care domnișoarele de onoare o vor iubi. Mai mult, ținuta lor are puterea de a influența schema de culori a nunții.

 

rochii domnisoare de onoare

Alege un tort de nuntă statement

Tortul tău de nuntă este ceva cu care poți deveni cu adevărat creativ. Încheie seara cu un tort nu doar delicios, ci și cu un design unic. Un tort acoperit într-un strat de fondant albastru sau decorat cu elemente classic blue va surprinde, cu siguranță.

tort de nunta

Eveniment în lumină albastră

Locația nunții tale poate conține numeroase puncte de interes în culoarea anului. Optează pentru pahare, șervețele, aranjamente florale, lumânări sau eșarfe pentru scaune. Lumina ambientală este o altă modalitate fabuloasă de a face ceva diferit cu culoarea anului 2020.

nunta in culoarea anului

Comparată cu culoarea cerului la amurg, culoarea anului 2020 adaugă o doză de mister și de romantism nunții tale. Opțiunile, am putut vedea, țin doar de imaginație.

 

Sursă foto: Pinterest

CONTACTEAZĂ-NE!