Nou! Colecția de Rochii de Mireasă Scurte @Vera Sposa - Vera Sposa

Nou! Colecția de Rochii de Mireasă Scurte @Vera Sposa

Nou! Colecția de Rochii de Mireasă Scurte @Vera Sposa

Noua Colecție @Vera Sposa aduce o viziune unică asupra rochiilor de mireasă, transformând evenimentul într-o experiență memorabilă. Dacă îți dorești să fii o mireasă diferită de alte mirese, o rochie albă scurtă este soluția. 

Rochiile de mireasă scurte redefinesc eleganța, oferind fiecărei femei șansa de a-și evidenția personalitatea într-un mod inconfundabil. Fiecare piesă din colecția Vera Sposa emană încredere în sine, senzualitate și rafinament, libertate de exprimare, originalitate. 

Vei fi o mireasă unică, purtând una dintre “bijuteriile de modă” din colecția Vera Sposa. Iar viitorul mire va avea un motiv în plus de bucurie, căci aceste rochii moderne se asortează de minune cu un costum casual, lejer.

Rochiile de mireasă scurte se potrivesc anumitor locații. Dacă ții petrecerea de nuntă într-o grădină de vară, la o terasă elegantă lângă plajă sau într-un ballroom select, vei găsi o rochie potrivită în colecția noastră

Această colecție îți oferă șansa de a ieși în evidență într-un mod memorabil în ziua ce marchează intrarea într-o nouă etapă a vieții. 

Câteva exemple de rochii fabuloase care te așteaptă să le probezi în showroom-ul Vera Sposa:

Rochia de mireasă scurtă Candy 

O rochie feminină, cochetă, de o senzualitate delicată, pentru cel mai special moment din viața ta. Un model cu adevărat deosebit. Cu o astfel de rochie de mireasă transmiți feminitate și senzualitate la superlativ.

Rochia de mireasă scurtă Iris 

Când porți această rochie de mireasă transmiți: “Arăt fabulos și mă simt bine!”. Dar nu o faci ca pe un afront, ci cu o atitudine rafinată. Vei fi o apariție modernă și stilată, dar mai ales memorabilă. 

Rochia de mireasă scurtă Lola

O interpretare non-conformistă a rochiei albe de mireasă. Cine-ar fi crezut că o rochie de mireasă poate transmite atât romantism, feminitate, cât și îndrăzneală și extravaganță!?

Rochia de mireasă scurtă Lilian

O alegere elegantă, îndrăzneață și fermecătoare, pentru o mireasă care visează la un look contemporan și original în ziua cea mare. 

Rochia de mireasă scurtă Ines

O alegere perfectă pentru o mireasă care caută un design contemporan creativ, rafinat și misterios. Vei arăta fabulos!

Fă-ți curaj să ieși din tipare și programează o probă în showroom-ul Vera Sposa din București! Programează-te chiar acum aici.

CONTACTEAZĂ-NE!