Nunta tematică - inspirație pentru o rochie de mireasă inedită | Vera Sposa

Nunta tematică – inspirație pentru o rochie de mireasă inedită

Nunta tematică – inspirație pentru o rochie de mireasă inedită

Nunțile nu mai sunt doar petreceri între prieteni, ci s-au transformat în experiențe veritabile – de la o rochie de mireasă cu personalitate la un decor original, fiecare detaliu este reinterpretat de miri într-o manieră personalizată.

Astfel, nunțile tematice câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul cuplurilor care vor să iasă din tipar și să facă din nunta lor o amintire cu adevărat unică.

Apartenența la o familie nobilă nu e o condiție obligatorie pentru a avea o nuntă regală, la fel cum anul în care te căsătorești nu definește stilul în care îți vei organiza nunta. Culorile, muzica și mai ales ținutele cuplului proaspăt căsătorit sunt gândite pentru a crea tabloul nunții perfecte, exact așa cum cei doi și-o imaginează.

Alegerea rochiei potrivite poate deveni, însă, o provocare dacă optezi pentru o nuntă tematică fiindcă apariția miresei dă tonul întregului eveniment. Designerii de rochii de mireasă și-au pus creativitatea în slujba noului trend așa că îți propunem câteva idei pentru o apariție inedită, în funcție de tema nunții.

Nunta regală

Dacă optezi pentru o nuntă cu temă regală, cu un decor somptuos, rochia de mireasă nu poate fi decât una desprinsă dintr-un basm cu final fericit. Croiala fină și materialele prețioase sunt cele care vor adăuga o notă de rafinament ținutei tale.

Nunta Vintage

Dacă alegi să spui DA în atmosfera elegantă și romantică a anilor ’50 atunci dantela nu trebuie să lipsească din croiala rochiei de mireasă. Feminitatea ca atitudine este cea care tronează în stilul vintage, iar rochia de mireasă trebuie să îți sublinieze grația.

Nunta de inspirație istorică

Nunta ta este momentul tău de glorie – de ce să nu o tratezi ca atare? Dacă optezi pentru un decor de ispirație egipteană sau greacă o rochie cu detalii luxoase și o croială lejeră te va transforma în regina serii.

Alege o piesă inedită din colecția Katy Corso care va transforma petrecerea de nuntă într-o călătorie în timp.

Nunta Boho Chic

Dacă visezi la o nuntă cu totul aparte o rochie de mireasă haute couture în stilul boho chic te va face centrul atenției chiar și după încheierea ceremoniei. Îmbinarea rafinamentului boem cu exuberanța hippie vor face din momentul tău special un adevărat spectacol.

O nuntă tematică reușită poartă amprenta cuplului proaspăt căsătorit, de caeea opțiunile pentru o tema nunții sunt nenumărate. O abordare personalizată poate fi și secretul alegerii rochiei potrivite, așa că o discuție cu un consultant Vera Sposa te poate ajuta să găsești modelul pe care îl cauți.

CONTACTEAZĂ-NE!