DOs & DONTs atunci când alegi rochia de mireasă - Vera Sposa

DOs & DONTs atunci când alegi rochia de mireasă

DOs & DONTs atunci când alegi rochia de mireasă

Alegerea rochiei de mireasă trebuie să fie o experiență pe care să ți-o amintești toată viața. Tocmai de aceea este important să faci alegerea corectă. De la lenjeria intimă specială pe care o vei purta, până la modelul de rochie care să îți flateze silueta, toate elementele implicate în alegerea ta trebuie să facă parte dintr-un plan foarte bine pus la punct. Iată câteva idei despre ce să faci și ce să nu faci atunci când alegi rochia de mireasă.

Poartă lenjerie intimă nude, în măsura perfectă

Lenjeria intimă este foarte importantă pentru ca hainele să îți vină bine, mai ales când vorbim despre rochia de mireasă. Alege lenjerie intimă de culoarea pielii, invizibilă sau albă și perfect așezată pe corp. Știind că nu ți se va vedea lenjeria prin rochie te va face să te simți confortabil și îți va da încredere în tine.

 

Ia cu tine la probă oameni în care ai încredere

Mama, sora, prietena cea mai bună sunt singurele persoane în măsură să-ți ofere o opinie sinceră. Mai mult decât atât, vei împărtăși acest moment special cu cele mai dragi persoane din viața ta. Întotdeauna o privire subiectivă din afară te va ajuta să alegi înțelept.

Nu cumpăra rochia de mireasă online

Cu atât de multe magazine online și website-uri unde poți găsi rochia perfectă în orice colț al lumii, ai fi tentată să o alegi și să o comanzi. Însă rochia de mireasă fără probă este foarte puțin probabil să îți vină așa cum speri tu. În plus, nu tot ce vezi prin monitor sau prin display-ul telefonului arată identic în realitate. Evită să comanzi ceva ce nu ai văzut, atins, probat înainte. Poți avea surprize neplăcute.

Alege rochia de mireasă în concordanță cu tema evenimentului

Dacă vei avea o ceremonie tradițională cu o recepție formală, alege o rochie clasică, model A-line sau stil rochie de bal cu decolteu pătrat. Dacă vei opta pentru o nuntă în aer liber cu petrecerea în grădină, alege o rochie vaporoasă, fără bretele, iar dacă intenționezi să te căsătorești pe plajă, o rochie midi va fi cea mai potrivită variantă.

 

Nu face o pasiune pentru o rochie care are nevoie de prea multe ajustări

Modificările majore necesită costuri adiționale foarte mari și nici nu poți fi sigură de un rezultat perfect. Atunci când simți că ai nevoie să schimbi prea mult rochia, poate ar fi mai bine să alegi alt model care să corespundă cerințelor tale. Dacă îți place rochia în ansamblu dar vrei să schimbi forma decolteului, spatele, să adaugi mai mult tul fustei, deja creezi un alt model și poate fi mai simplu să alegi de la zero.

Alege rochia de mireasă într-o culoare potrivită tonului pielii tale

Indiferent de stilul rochiei, este important să alegi o culoare care să-ți complimenteze tenul.

Nu eclipsa rochia cu bijuterii

Dacă ai ales o rochie elaborată, cu multe detalii și ornamente, folosește accesorii simple precum o pereche de cercei discreți sau, poate, doar inelul de logodnă.

 

Fii deschisă în ceea ce privește forma rochiei

Nu trebuie să rămâi blocată pe o sigură formă de rochie care consideri că te avantajează. Probează modele diferite. Vei fi surprinsă să descoperi variante pe care nu le-ai fi luat în calcul și care îți vin perfect.

Nu purta o rochie cu trenă la o nuntă pe plajă

Materialele delicate și nisipul nu trebuie aduse în același scenariu. Nu vrei să aduni tot nisipul în urma ta și să distrugi o rochie rafinată. Alege o rochie cu o lungime medie, confortabilă, care își va păstra aspectul nealterat  la o petrecere pe plajă.

Nu alege un stil de rochie doar pentru că este la modă

Rochia de mireasă trebuie să fie clasică, neperisabilă în tendințe și să o poți admira și peste 10 ani sau mai mult cu aceeași plăcere. Alege o rochie tradițională cu doar câteva accente moderne, care să se potrivească stilului tău și care să poată trece testul timpului.

Vera Sposa îți pune la dispoziție o selecție variată de rochii de mireasă de la diferite branduri din care poți alege cu încredere modelul potrivit. Retușul rochiei de mireasă este gratuit, iar micile modificări sunt realizate cu măiestrie în atelierul nostru din București.

CONTACTEAZĂ-NE!