Cum alegi rochia de mireasă pentru o nuntă în aer liber? - Vera Sposa

Cum alegi rochia de mireasă pentru o nuntă în aer liber?

Cum alegi rochia de mireasă pentru o nuntă în aer liber?

Odată cu înaintarea în sezonul cald, nunțile în aer liber intră în preferințele viitorilor miri. Într-adevăr, originale și mult mai plăcute decât nunțile tradiționale desfășurate în localuri pretențioase, nunțile în aer liber sunt însă mai dificil de organizat. În primul rând, pentru că nu poți primi o prognoză meteo pe câteva luni înainte, ai nevoie de un plan B care să te acopere în cazul în care va ploua sau temperaturile vor fi prea scăzute. Practic va fi nevoie să organizezi două scenarii de nuntă în loc de unul. Totuși, astfel de petreceri merită tot efortul din lume pentru că îți vor genera nunta la care ai visat mereu și îți vor pune în valoare personalitatea. În funcție de stilul tău, sunt suficiente scenarii din care să alegi. Noi îți propunem doar câteva dintre ele. Iar tu poți merge cu imaginația mult mai departe.

Nunta pe plajă

Printre petrecerile de nuntă la mare căutare se numără cele desfășurate pe plajă. Totuși, dacă nu locuiești la malul mării, iar invitații tăi nu fac parte din aceeași zonă, o astfel de petrecere implică o excursie la mare pentru toată lumea. Partea logistică va fi mai complicată decât de obicei însă nu imposibil de dus până la capăt.

În primul rând, vei renunța la petrecerea clasică cu 300 de invitați și vei reduce lista la un număr restrâns de prieteni și membri ai familiei. Lucru care s-ar putea să fie chiar în avantajul tuturor, petrecerile restrânse fiind mult mai relaxate. În ceea ce privește decorul, nu ai nevoie decât de stâlpi din bambus pe care să prinzi voaluri străvezii și câteva surse de lumină plasate în nisip pentru a delimita zonele pentru oaspeți.

În principiu, păstrează o cromatică delicată cu nuanțe neutre sau pasteluri. În ceea ce privește meniul, alege feluri de mâncare în ton cu locația, cu pește și fructe de mare proaspete, pescuite direct din mare.

Rochia de mireasă pentru un eveniment pe plajă trebuie să fie simplă, fluidă, poate un model inspirat din vestimentația zeițelor din mitologia greacă. În showroom-ul Vera Sposa vei găsi o varietate de rochii de mireasă simple, fluide și ușoare, ideale pentru o nuntă pe plajă.

Recomandarea noastră: Rochia de mireasă Milagros, din colecția Vera Sposa 2024. O rochie în stil grecesc, cu o croială în formă de A, ce accentuează grația feminină și subliniază talia subțire. Fusta este realizată din chiffon, un material ușor și fluid, care conferă o mișcare grațioasă și aerisită rochiei. Această rochie de mireasă este un simbol al eleganței și rafinamentului, fiind perfectă pentru o nuntă de vară în aer liber.

Nuntă pe o podgorie boemă

Imaginează-ți o masă lungă, pregătită pentru 50 de persoane, undeva între rândurile de viță de vie ale unei podgorii de la poalele unui deal. Ce poate fi mai romantic de atât?

Cu un decor minimalist și felinare care vor crea o atmosferă de basm, o astfel de locație nu are nevoie de prea multe intervenții stilistice pentru a fi ravisantă. Categoric, soiurile de vin trebuie să fie atracția serii, așa că poți crea un moment special pentru invitați, cu degustări de vin, la începutul petrecerii.

Creează un meniu în jurul licorii lui Bachus, folosind diferite tipuri de brânzeturi și sortimente de carne în funcție de tipul vinului care va fi servit ca principal.

Alege o rochie de mireasă cu multă dantelă și o croială simplă, care să urmeze linia corpului.

Recomandarea noastră: rochia de mireasă sirenă Zendaya un model elegant și seducător, perfect pentru o mireasă încrezătoare în propria frumusețe. Fusta îmbracă corpul cu un material fin din dantelă, adăugând un efect senzual și rafinat fiecărui pas. Decolteul adânc accentuează grandoarea acestei rochii, subliniind feminitatea miresei. Această rochie de mireasă îmbrățișează trupul încărcând fiecare moment al nunții cu farmec și eleganță.

Nunta în grădină îți permite să porți o rochie de inspirație romantică 

Dacă planifici cum trebuie momentul din an, poți avea un decor romantic natural, cu nenumărate flori parfumate care vă vor înconjura la propriu. Renunță la mesele mari de nuntă în favoarea a câteva mese de maxim 6 persoane, așezate răzleț  printre flori și pomi. Desigur, vorbim despre o petrecere restrânsă, însă cu o atmosferă de poveste.

Poți alege un meniu cu preparate tradiționale de casă, de la lista de băuturi până la desert. Rochia de mireasă potrivită într-un astfel de decor poate fi decorată cu aplicații 3D sau cu broderii din bumbac.

Recomandarea noastră: rochia de mireasă Lulu din colecția Vera Sposa 2024 o rochie sirenă confecționată din dantelă brodată, cu mâneci lungi și spate închis cu nasturi eleganți.

Nunta în pădure 

Pentru iubitorii muntelui, o nuntă într-o pădure frumoasă poate fi o opțiune interesantă atât pentru miri cât și pentru invitați. Deși scenariul poate părea un pic sălbatic, ai grijă să organizezi petrecerea în apropierea unei vile sau pensiuni unde vă veți caza și în restaurantul căreia puteți aplica planul B, dacă vremea devine capricioasă.

Întinde o masă mare, cu multe sfeșnice somptuoase cu lumânări, care vor asigura atmosfera regală a petrecerii. Alege un meniu pe bază de vânat, o delicatesă pentru invitați. Iar rochia de mireasă poate fi una tip prințesă, foarte amplă și elegantă, în contrast cu locația din sălbăticie.

Recomandările noastre:

Rochia de Mireasă stil prințesă Simone iese în evidență prin corsetul rafinat, realizat dintr-o dantelă brodată, care se extinde cu eleganță pe fusta vaporoasă. Broderiile emană o eleganță regală, iar fusta vaporoasă transmite romantism. Modelul rochiei pune în evidență umerii și bustul.

Rochia de Mireasă Delain, din colecția Anne Mariee 2024o rochie în stil A-line fluidă, potrivită pentru o nuntă în aer liber. Este o rochie versatilă – în funcție de accesorii, îi pot conferi un aer retro sau unul glamour.  

 

Și ține minte, indiferent de scenariul pe care îl alegi, ai întotdeauna disponibilă o locație în interior – fie cort, restaurant sau casă – pe care să o ai aranjată și decorată pentru nuntă, în cazul în care veți fi nevoiți să mutați petrecerea sub un acoperiș.

Care sunt preferatele tale? Te așteptăm să le probezi în magazinul nostru de rochii de mireasa din Bucuresti!

Accesul se face printr-o programare prealabilă, ca tu să ai parte de intimitate și suficient timp pentru a-ți alege rochia de vis.

Adresă Showroom Vera Sposa: Str. Popa Soare, nr. 40, București.

Telefon: +4 0788 59 59 59

E-mail: contact@vera-sposa.ro

Program: Luni-Vineri: 10-19; Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!