Tipuri de trenă ce desăvârșesc frumusețea rochiei de mireasă - Vera Sposa

Tipuri de trenă ce desăvârșesc frumusețea rochiei de mireasă

Tipuri de trenă ce desăvârșesc frumusețea rochiei de mireasă

O rochie de mireasă cu trenă conferă apariției tale din ziua nunții o notă de eleganță și rafinament. O trenă lungă, de pildă, vorbește despre romantism și fantezie, pe când o trenă scurtă are un aer boem și foarte practic. Ți-am pregătit un mic ghid cu tipuri de trenă pentru rochia de mireasă, care să te ajute să alegi modelul cel mai potrivit personalității tale și conceptului de nuntă.

Istoria trenei 

Atunci când a devenit populară, în Evul Mediu, trena indica statutul social al femeii care o purta, deoarece numai o femeie de viță nobilă își putea permite rochii ample. Astăzi, lungimea și tipul trenei indică gradul de formalitate al evenimentului: o trenă catedrală (Cathedral) se potrivește de minune unei nunți într-un ballroom elegant sau o locație istorică, iar o rochie cu trenă sweep, care abia atinge podeaua, este ideală în cazul nunților în aer liber.

Miresele capricioase aleg rochii cu trenă detașabilă

Dacă îți dorești mai multă libertate de mișcare în rochia de mireasă, dar nu vrei să renunți la grandoarea unei trene voluminoase, un model cu trenă detașabilă, din colecția Demetrios 2019 este exact ceea ce cauți.

O rochie de mireasă extravagantă, cu un corset senzual din tule semitransparent și fustă cu aplicații din dantelă și pene. Mânecile lungi cu efect de tatuaj și trena detașabilă voluminoasă dau un aer luxos întregului design.

Rochie de mireasă Demetrios_Model 885

Alege o trena roială sau catedrală, dacă îți dorești o apariție de poveste

Diferența dintre cele două tipuri de trenă este dată de dimensiunea lor. Trena roială (Monarch) măsoară aproximativ 3.5 metri de la talie, în timp ce trena catedrală (Cathedral) ajunge la numai 2 metri.

Trena catedrală (Cathedral) este principalul punct de atracție al acestui model din colecția Martha Blanc by Rosa Clara. Aplicațiile din dantelă și bretelele delicate din tulle semitransparent completează aspectul regal al rochiei.

Rochie de mireasă_model Jenis

Trena roială (Monarch) a acestei rochii conferă celei care o poartă un aer excentric, impunător. Modelul cu mâneci căzute pe umeri și broderiile fine din dantelă completează aspectul de basm cu un plus de rafinament.

Trena Castillion – calea de mijloc între modelele Monarch și Cathedral

Acest tip de trenă este inspirat de ținutele regale franceze și se află, ca dimensiune, între trena roială și cea catedrală. Măsoară în jur de 3 metri de la talie și este, de asemenea, potrivită pentru o nuntă formală, grandioasă.

Acest design plin complex este un tribut adus puterii feminine, adus de designer-ul israelian haute-couture Galia Lahav. Corsetul din satin, cu mâneci scurte căzute pe umeri, duce cu gândul la poveștile cu regi și regine, iar fusta din dantelă și tulle, completată de trena castillion, uimește prin contrastele neașteptate.

Rochie de mireasă stil prințesă, din tul și dantelă, cu mâneci evazate

Rochie de mireasă_model Jaris

O trenă Court sau Sweep dă un plus de eleganță și feminitate

Trena sweep este scurtă, măsurând mai puțin de 30 de cm de la tivul inferior al rochiei. Aceasta este alegerea perfectă pentru o nuntă în aer liber sau atunci când îți dorești să dansezi toată noaptea, împreună cu invitații tăi.

Acest model de rochie de mireasă, semnat San Patrick 2019, este inspirat de naturalețea și creativitatea stilului de viață boem. Trena scurtă conferă un aspect jucăuș rochiei, iar spatele decoltat, din tule semitransparent, transmite eleganță și senzualitate.

Rochie de mireasă_Model Ambar

Trena court și nuanța nude a acestei rochii de mireasă sunt inspirate de moda vintage. Mânecile lungi din dantelă, alături de broderiile ce acoperă întreaga creație, sunt excelente pentru un aspect clasic.

Trena a fost, este și va fi întotdeauna mai mult decât un plus de material adăugat rochiei de mireasă. Ea întregește romantismul sau extravaganța apariției din cea mai importantă zi a vieții tale.

În showroom-ul Vera Sposa te așteaptă o colecție impresionantă de rochii de mireasă, cu trenă detașabilă, sweep, catedrală sau alte tipuri. Toate modelele sunt create de case de modă renumite.

Pentru că iubim să vedem viitoarele mirese fericite, ajustările rochiei de mireasă îți sunt oferite gratuit în showroom.

Vizitele se fac doar pe bază de programare, la numărul de telefon 0788 59 59 59.

Programări online, AICI.

CONTACTEAZĂ-NE!