5 Modele Deosebite de Rochii de Mireasă stil Prințesă - Vera Sposa

5 Modele Deosebite de Rochii de Mireasă stil Prințesă

5 Modele Deosebite de Rochii de Mireasă stil Prințesă

Rochiile de mireasă cu fustă amplă și corset bine structurat creează o siluetă de prințesă. Rochiile moderne stil Prințesă au detalii sofisticate, cum ar fi dantela fină, broderii elaborate, aplicații florale, care adaugă un plus de feminitate și rafinament. 

Rochia stil prințesă nu este doar o alegere vestimentară, ci și o expresie a personalității miresei. Femeia care preferă rochiile de mireasă stil prințesă emană o personalitate romantică, visătoare și are, adesea, o apreciere profundă pentru eleganța clasică. Această mireasă vrea să trăiască un basm modern în ziua cea mare și alege o rochie care să-i îndeplinească dorințele. 

Femeia care preferă rochiile de mireasă Prințesă poate visa la o ceremonie într-o grădină de vară sau într-o locație lângă malul mării.  

Unele mirese își doresc o ținută de basm pentru ceremonia religioasă și una mai glamour pentru petrecerea de seară, astfel de aleg două modele diferite de rochii. Designerii au luat la cunoștință aceste preferințe și, astfel, a luat naștere un concept inovator, care îți oferă două apariții distincte în ziua nunții, fără a fi necesar să investești în două rochii separate: rochiile de mireasă 2 în 1: prințesă + sirenă. Fusta atașabilă sau trena atașabilă   metamorfozează instant o rochie sirenă într-o rochie de prințesă.  

5 modele deosebite de rochii de mireasă stil prințesă:

O superbă rochie de mireasă în stil prințesă, ce iese în evidență prin corsetul rafinat, realizat dintr-o dantelă brodată, care se extinde cu eleganță pe fusta vaporoasă. Broderiile emană o eleganță regală, iar fusta vaporoasă transmite romantism. Modelul rochiei pune în evidență umerii și bustul.

Rochia de mireasă Onyx este o creație cu iz regal, teleportându-te în lumea fermecată a poveștilor cu prințese. Este realizată dintr-un tulle strălucitor. Decolteul în formă de V subliniază delicatețea și frumusețea gâtului, adăugând un aer seducător. Mânecile  bufante aduc romantism și conferă rochiei un aspect sofisticat. Fiecare pas în această rochie te metamorfozează într-o prințesă modernă, încrezătoare în sine.

O rochie de mireasă cu corset în forma de inimă și bretele căzute, cu o fustă voluminoasă din tulle. Broderiile dantelate sunt împodobite cu paiete și perle. O rochie de mireasă perfectă pentru o prințesă modernă. Vei avea o apariție memorabilă!

Rochie de Mireasă 2 în 1: sirenă și prințesă. Are fustă atașabilă din tulle care transformă stilul sirenă în prințesă. Rochia se remarcă prin corsetul deosebit, cu decolteu în formă de inimă. Vei avea o apariție memorabilă!

Rochie de mireasă pentru o Prințesă modernă, sofisticată. Are un bust elegant din dantelă fină și bretele delicate căzute ușor pe umeri, ce conferă feminitate și rafinament. Fusta simplă capătă un aer deosebit datorită terminației din dantelă.  

Care sunt preferatele tale? Te așteptăm să le probezi în showroom-ul Vera Sposa din București!

Accesul se face printr-o programare prealabilă, ca tu să ai parte de intimitate și suficient timp pentru a-ți alege rochia de vis. 

Echipa noastră se poate ocupa și de mici retușuri ale rochiei alese, dacă va fi cazul.

Adresă Showroom: Str. Popa Soare, nr. 40, București.

Telefon: +4 0788 59 59 59

E-mail: contact@vera-sposa.ro

Program: Luni-Vineri: 10-19; Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!