Colecția Demetrios 2019, noi tendințe pentru mirese - Vera Sposa

Colecția Demetrios 2019, în centrul tendințelor pentru rochii de mireasă

Colecția Demetrios 2019, în centrul tendințelor pentru rochii de mireasă

Designerii de rochii de mireasă scriu o nouă filă în istoria nunților de poveste: colecțiile pentru sezonul următor sunt un exemplu al excelenței în materie de stil, croială și culori. Colecția Demetrios 2019, inspirată de individualitatea fiecărei femei, aduce împreună clasicul și modernul, iar rezultatul este unic. Piesele debordează de rafinament și eleganță, aerul boem învăluind fiecare creație în parte.

Rochiile de mireasă din colecția Demetrios 2019 flatează orice siluetă

Diversitate este cuvântul care descrie cel mai bine noile tendințe Demetrios. Modelele de rochii de mireasă sunt create astfel încât să îndeplinească visele tinerelor mirese, fie ele legate de estetica simplității sau de fantezii sofisticate.

Rochiile de tip sirenă subliniază silueta, într-o expresie a feminității supreme. Dantela evidențiază accentele romantice și elegante, iar modelul cu umerii goi aduce miresei o notă modernă și îndrăzneață.

Rochiile de mireasă Ball Gown păstrează aerul romantic al poveștilor de dragoste nemuritoare și transformă fiecare mireasă într-o regină în noaptea nunții. Atmosfera de basm este surprinsă perfect în creația Demetrios. Broderiile prețioase de pe decolteul și mânecile suave, aproape invizibile, creează un efect spectaculos, iar baza din tulle amplifică aspectul regal. O adevărată operă de artă!

Croiala de tip A-line este versatilă și potrivită oricărei siluete, foarte ușor de accesorizat. Demetrios mizează pe design-ul clasic în cazul rochiilor A-line, desăvârșit cu broderii impunătoare din dantelă și Organza.

Colecția Demetrios 2019 face luxul accesibil

Ornamentele prețioase, materialele premium și croielile îndrăznețe ocupă locul central în colecția Demetrios 2019. Rochiile de mireasă din noua colecție sunt lucrate cu atenție deosebită pentru detalii, iar perfecțiunea definește fiecare piesă. Indiferent de modelul de rochie ales, semnătura Demetrios garantează o apariție strălucitoare.

Căutarea rochiei de mireasă perfecte îți găsește finalul grandios cu o creație aparte, din colecția Demetrios 2019, disponibilă în curând în showroom-ul Vera Sposa.

Rezervă-ți vizita în showroom la numărul de telefon 0788 59 59 59.

CONTACTEAZĂ-NE!