Idei pentru o nuntă de toamnă în armonie perfectă cu natura - Vera Sposa

6 idei pentru o nuntă de toamnă în armonie perfectă cu natura

6 idei pentru o nuntă de toamnă în armonie perfectă cu natura

Toamna este campioana en-titre a romantismului și nu este de mirare că multe cupluri aleg să își organizeze nunta în perioada septembrie-noiembrie. Pe lângă decorul natural în tonuri seducătoare, o nuntă de toamnă înseamnă rochii de mireasă extravagante, nenumărate opțiuni pentru machiaj și coafură, precum și costuri reduse în organizarea evenimentului.

Iată cum poți avea o nuntă de toamnă memorabilă, jonglâng cu tendințele în materie de decor, vestimentație machiaj și coafură.

Decor de nuntă în nuanțe de portocaliu, albastru și violet

Culorile vibrante ale naturii de toamnă sunt cele care dau tonul unei nunți de sezon. Vedetele din paleta de culori sunt nuanțele de arămiu și portocaliu, combinate cu albastru închis, burgundy sau violet. Un adevărat spectacol vizual, de la primele până la ultimele felicitări din noaptea nunții.

Sursa foto: pinterest.com

Fie că alegeți să celebrați căsătoria într-o grădină sau într-un restaurant elegant, decorul nunții de toamnă va fi gândit….vertical. Profită de spațiul dintre mese și acoperișul locației și transfomă-l în punctul de atracție, cu lumânări înalte, aranjamente florale de sezon sau decorațiuni din crengi naturale.

Optează pentru lumânări albe, de grosime medie, dacă evenimentul va fi unul formal și pentru aranjamentele din crengi, flori și frunze naturale, dacă ați ales o tematică mai simplă și naturală.

Sursa foto: pineterst.com

Sursa foto: pinterest.com

Înlocuiește rochia de mireasă albă cu una bej sau în nuanțe fructate

Toamna are puterea  de a ne face mai melancolici și mai visători, iar rochia de mireasă pentru o nuntă de sezon trebuie să fie, cu siguranță, în stil romantic, cu broderii și aplicații rafinate. Clasicul alb face loc rochiilor în nuanțe de bej, care se asortează mai bine cu decorul natural și cu atmosfera generală.

 

Miresele nonconformiste vor găsi rochia ideală pentru nunta lor de toamnă în noua colecție Demetrios. Modelul asimetric, în nunațe calde de bej și auriu, cu un corset care abundă de broderii  din dantelă reinventează rochia clasică de tip prințesă. O astfel de apariție va rămâne mult timp în mintea tuturor participanților la nuntă.

Este timpul pentru rochiile de mireasă cu mânecă lungă

Rochiile de mireasă cu mânecă lungă au fost dintotdeauna semnul eleganței și rafinamentului absolute, marcă înregistrată a nunților regale și de viță nobilă. Cum temperaturile tind să scadă în această perioadă, de ce să nu profiți de ocazie și să te răsfeți cu o apariție fastuoasă?

Colecția Demetrios 2019 continuă să reinventeze trendurile din zona bridal fashion. Rochia sirenă cu mâneci lungi, de tip iluzie, alături de un corset transparent, ornat cu broderii din dantelă, ridică silueta clepsidră la rang de artă.

Dacă visezi la o apariție inspirată de grația reginelor contemporane, colecția San Patrick 2019 îți va îndeplini visul rochiei de mireasă perfecte. Alege o rochie de tip A-line, cu mâneci lungi, ornamente delicate din dantelă și o fustă amplă din mătase. Nimic mai potrivit pentru o prințesă modernă în drum spre “happily ever after”.

Alege împletiturile pentru coafura de mireasă

Nunțile de toamnă au, de cele mai multe ori, un aer tradițional, care ne amintește de poveștile de dragoste care ne inspiră. În materie de coafură, aceasta trebuie să rămână clasică și să cucerească prin detalii, iar împletiturile sunt cele mai căutate în acest sezon.

Modelul împletuturii îl poți decide în funcție de rochia de mireasă pe care o vei purta. Dacă aceasta din urmă nu are mâneci sau are un model simplu în partea din față, poți opta pentru o împletitură sofisticată care să curgă ușor pe un umăr.

Sursa foto: pinetrest.com

Dacă rochia ta perfectă este una cu mâneci lungi și ceva mai expresivă, optează pentru o împletitură care să ridice părul într-un coc și să nu ascundă din frumusețea rochiei. Accesoriile pentru păr trebuie și ele alese cu tact, astfel încât să nu exagerezi, dar nici să nu riști un look mult prea puțin festiv.

Sursa foto: pinterest.com

Voalul este elementul cheie al nunții de toamnă

Dacă în cazul nunților de vară voalul putea fi omis și înlocuit cu o coroniță din flori de sezon, toamna, voalul dă apariției miresei aceeași notă de poveste pe care o inspiră întregul decor.

Voalul este accesoriul de bază al mireselor care aleg să se căsătorească toamna, dar nu trebuie să urmezi nicio regulă în ceea ce privește lungimea și modelul voalului. Alege-l pe cel cu care te simți cel mai confortabil și care desăvârșește cu adevărat modelul rochiei tale de mireasă.

Noile trenduri în materie de modă pentru mirese vin, însă, cu o propunere originală și excelentă pentru nunțile de toamnă: capă sau pelerină în loc de voal. Simple, brodate, scurte sau lungi, capele și pelerinele pentru mirese sunt accesoriul îndrăzneț care va da un plus de personalitate întregii apariții. Exact piesa de care ai nevoie în puzzle-ul nunții de toamnă perfecte!

Simplu și natural – coordonatele în materie de make-up pentru mirese

Căsătoria regală de anul acesta își face încă simțită influența în materie de trenduri de nuntă. Naturalețea este literă de lege când vine vorba de aspectul miresei, de la rochie până la make-up. Așadar, alege să porți un machiaj cât mai simplu și subtil, care să îți pună în valoare frumusețea naturală. Zâmbetul, nu rujul, va fi vedeta nunții tale de toamnă.

Sursa foto: pinterest.com

Trendurile actuale în organizarea nunților de toamnă cuceresc din ce în ce mai multe viitoare mirese. Creează tabloul nunții tale de vis în culori calde de sezon și bucură-te alături de toți cei dragi de o experiență de poveste.

Noile colecții de rochii de mireasă Demetrios și San Patrick ajung în showroom-ul Vera Sposa începând cu luna septembrie. Programează o vizită la numărul de telefon 0788 59 59 59.

CONTACTEAZĂ-NE!