Cum a fost reinventată rochia de mireasă stil prințesă în noul sezon

Cum a fost reinventată rochia de mireasă stil prințesă în noul sezon

Cum a fost reinventată rochia de mireasă stil prințesă în noul sezon

Rochia de mireasă stil prințesă a rămas, până astăzi, nota distinctivă a ceremoniilor demne de titlul “nunta anului”. Impunătoare și pline de farmec, rochiile ample ocupă un loc aparte în preferințele mireselor, dar și în tendințele următorului sezon.

Faimoasa casă de modă Rosa Clara celebrează puterea feminină prin colecția sa de rochii de mireasă stil prințesă, Martha Blanc. Materialele premium, alături de siluetele atemporale și aplicațiile surprinzătoare, fac din creațiile designerului spaniol un adevărat spectacol al rafinamentului. Colecția Martha Blanc 2019 este disponibilă în București, exclusiv în showroom-ul Vera Sposa.

Rochia de mireasă stil prințesă a schimbat coodonatele modei de nuntă

Nunta prințului Charles cu Diana Spencer a făcut înconjurul lumii în anii ‘80, dar, să recunoaștem, adevărata bijuterie a coroanei a fost rochia de mireasă stil prințesă, semnată de cuplul David și Elizabeth Emanuel. Efectul dramatic al trenei Cathedral și mânecile lungi, cu umeri supradimensionați, au dat un plus de personalitate apariției viitoarei prințese.

rochie-de-mireasa-printesa-Diana

Sursa foto: Pinterest

Accesorizată cu un voal lung și un buchet curgător din flori albi, rochia din tafta de mătase a desăvârșit aspectul imperial al miresei și a dat tonul unor noi tendințe din materie de rochii de mireasă.

Deși trendurile s-au schimbat mult de la o nuntă regală la următoarea, eleganța a rămas literă de lege. Astfel, Kate Middleton a strălucit în rochia de mireasă, considerată de criticii de modă un tribut adus nunților regale engleze. Mânecile semitransparente din dantelă și decolteul adânc în formă de V au desăvârșit rafinamentul caracteristic ducesei de Cambridge.

Rochie-de-mireasa-Kate-Middleton

Model disponibil în showroom-ul Vera Sposa

Dacă plănuiești să aduci grandoarea nunților regale și în ziua ta specială, un model sofisticat, din colecția Martha Blanc 2019, este alegerea perfectă. Fusta amplă, cu ornamente delicate din dantelă, care se continuă cu o trenă semi-Cathedral, te vor transforma, cu siguranță, într-o regină a frumuseții. Decolteul semitransparent și mânecile scurte dau întregii apariții un aer clasic.

rochie-de-mireasa-stil-printesa

Model disponibil în showroom-ul Vera Sposa

Decolteul în formă de inimă – moștenirea lui Elizabeth Taylor pentru miresele secolului 21

Senzual, feminin și îndrăzneț, decolteul în formă de inimă este sufletul pereche al rochiei de mireasă stil prințesă. Fusta, elementul central al rochiei și cel care atrage cel mai repede atenția, este echilibrată de aspectul simplu al decolteului.

Efectul de mișcare, creat de fusta cu aplicații din dantelă, transpune întregul aspect al miresei în altă epocă. Corsetul fără bretele scoate în evidență detaliile grațioase ale siluetei feminine.

rochie-de-mireasa-stil-printesa

Model disponibil in showroom-ul Vera Sposa

Decolteul bogat în aplicații florale înfrumusețează acest model de rochie de mireasă și completează perfect trena semi-Cathedral, cu ornamente din dantelă.

rochie-de-mireasa-stil-printesa

Model disponibil in showroom-ul Vera Sposa

Volumele excentrice, din nou în tendințe în 2019

Dacă o rochie de mireasă cu o fustă supradimensionată nu spune destul de răspicat “extravaganță”, tendințele noului sezon sigur o vor face. Designerii reinventează rochia stil prințesă cu volume și forme nonconformiste în noul sezon.

Prin detaliul amplu atașat fustei, rochia de mireasă reușește să contureze mai bine linia taliei și să scoată în evidență formele grațioase ale miresei.

rochie-de-mireasa-stil-printesa

Model disponibil in showroom-ul Vera Sposa

Sinergie de stiluri și materiale, această rochie de mireasă stil prințesă, din colecția Martha Blanc 2019, a fost creată pentru a exprima unicitatea celei care o poartă. Aplicațiile din dantelă întâlnesc rochia fluidă din tulle, printr-un volum amplu.

rochie-de-mireasa-stil-printesa

Model disponibil in showroom-ul Vera Sposa

Noua colecția de rochii de mireasă Martha Blanc by Rosa Clara este un adevărat festival al frumosului, în care grația și nonconformismul se întâlnesc. Creațiile rafinate ale casei de modă spaniole sunt disponibile în showroom-ul Vera Sposa, gata să devină visul împlinit al mireselor următorului sezon.

Vizitele în showroom se fac pe baza programării prealabile la numărul de telefon 0788 59 59 59.

CONTACTEAZĂ-NE!