Accesorii de păr pentru mirese sofisticate - Vera Sposa

Accesorii pentru păr care transformă orice mireasă într-o regină a frumuseții

Accesorii pentru păr care transformă orice mireasă într-o regină a frumuseții

După alegerea rochiei de mireasă care să se armonizeze perfect cu conceptul nunții și să fie o extensie a personalității tale, urmează drumul printre coronițe, tiare și voaluri extravagante. Accesoriile pentru păr sunt cele care îți desăvârșesc apariția în ziua nunții, iar noile tendințe îți dau libertate totală în alegerea culorilor, texturilor și modelelor.
Găsește-ți inspirația în articolul de mai jos și vezi cum îți poți accesoriza in mod creativ rochia de mireasă.

Voaluri delicate pentru mirese sofisticate

Voalul este un accesoriu cu tradiție, dar care s-a bucurat de transformări spectaculoase odată cu noile tendințe ale modei internaționale în materie de nunți. Lungimea, culoarea și broderiile pot fi alese astfel încât să îți completeze apariția din ziua nunții cu un plus de eleganță sau chiar extravaganță. Designerii internaționali se întrec în modele și combinații din ce în ce mai fastuoase, iar șansele să nu găsești voalul potrivit pentru tine sunt, practic, nule.

Un voal scurt, care nu depășește lungimea umerilor, adaugă o notă dramatică rochiei tip sirenă. Pe lângă specificul lui boem, voalul scurt este și foarte practic. Multe mirese optează pentru acesta fiindcă nu le va incomoda pe ringul de dans.

Un voal de lungime medie va da un plus de eleganță rochiei boho-chic, iar broderiile prețioase ii cor aduce un farmec special. Acesta este modelul cel mai căutat de miresele moderne, cu nenumărate variații de culori și stiluri.

voal-mireasa

Model disponibil în showroom-ul Vera Sposa

Voalul lung este semnătura nunților vintage, inspirate de poveștile cu prinți și prințese. Dacă visezi la o apariție din basme, un voal amplu, cu ornamente generoase, este exact ceea ce cauți. Pentru un efect grandios, poartă voalul lung alături de o rochie de mireasă cu trenă Cathedral.

În showroomul Vera Sposa găsești o varietate impresionantă de voaluri, perfecte pentru orice tematică de nuntă alegi – de la o recepție formală până la o nuntă boho-chic în aer liber.

Coronițele de mireasă cu motive florale sunt vedetele sezonului

Delicate și feminine, coronițele de mireasă sunt, poate, cel mai căutat accesoriu al sezonului. Dacă se regăsește și pe lista ta de cumpărături pentru nuntă, este să stabilești împreună cu hairstylistul care îți va realiza coafura de mireasă stilul coroniței. Designerii de rochii și accesorii de mireasă s-au lăsat inspirați de natură în acest sezon, iar motivele florale sunt bijuteriile coroanei.

O coroniță din pietere semiprețioase te va face un adevărat model de eleganță. Purtată alături de voal simplu și o rochie de tip A-line, coronița dă o notă modernă aspectului clasic.

coronita-mireasa

Sursa foto: pinterest.com

Dacă vrei ca nunta ta să fie o călătorie în lumea Marelui Gatsby, alege o bențiță cu aplicații prețioase. Asortată la o rochie de inspirație vintage, cu aplicații din dantelă și mâneci scurte, va aduce înapoi farmecul secolului trecut, chiar la petrecerea ta de nuntă.

coronita-vintage-nunta

Sursa foto: pinterest.com

Coronițele din flori naturale, ideale pentru o apariție angelică la nuntă

Miresele cu personalitate, care preferă să urmeze propriile trenduri, și-au găsit accesoriile pentru păr în atelierul de creație florală, mai degrabă decât în magazinele de modă. La fel de naturale precum bucuria ta din ziua nunții, coronițele din flori sunt secretul unei apariții de poveste.

coronita-mireasa-flori-naturale

Sursa foto: pinterest.com

Tiara – piesa centrală a nunții regale

Tiara este, prin excelență, accesoriul dedicat al nunților regale. Prințesele, contesele și reginele din toate timpurile au purtat câte una în ziua nunții lor. Astfel, tiara a rămas un semn al rafinamentului feminin până astăzi. Pune în valoare regina din tine, purtând o tiara cu motive florale, lucrată manual. Cu sau fără voal, aceasta îți va da o alură impunătoare și îndrăzneață, fiind o coroană în miniatură.

tiara-mireasa

Sursa foto: pinterest.com

Agrafele discrete sunt alegerea mireselor romantice

Pentru miresele romantice, care visează la o apariție clasică, agrafele de păr sunt cea mai potrivită alegere. De obicei, agrafele înfrumusețează clasicul coc de mireasă și voalul. Motivele florale sunt vedete și la acest capitol. Optează pentru un model cât mai simplu, cu note argintii, dacă vei purta o rochie albă și bogată în aplicații.

Dacă ai ales, în schimb, să înlocuiești rochia de mireasă albă cu una bej deschis, o agrafă aurie va arăta excepțional în coafura elegantă.

agrafa-mireasa

Sursa foto: pinterest.com

Accesoriile pentru nuntă dau personalitate întregului look din ziua ta specială. Dă glas visului tău pentru o nuntă perfectă, alegând accesoriile porivite stilului tău și modelului de rochie care te-a cucerit.

În showroom-ul Vera Sposa te așteaptă o gamă amplă de accesorii de păr pentru mirese, de la agrafe și pinuri pentru coc, până la voaluri exclusiviste, semnate de designeri celebri în lumea modei. Programează o vizită la numărul de telefon 0788 59 59 59.

CONTACTEAZĂ-NE!