Rochii de Mireasă Simple - Recomandările noastre - Vera Sposa

Rochii de Mireasă Simple – Recomandările noastre

Rochii de Mireasă Simple – Recomandările noastre

Rochiile de mireasă simple și elegante, cu un design atemporal, sunt alegerea potrivită pentru aproape orice tip de nuntă. Rochiile de mireasă simple, dar nu simpliste!, se remarcă prin croiuri de tip A-line și țesături rafinate, precum organza, tulle, chiffon sau satin.  

Viitoarele mirese care ne trec pragul pornesc adesea cu dorința de a purta o rochie de mireasă simplă, fiind atrase de linii curate, detalii subtile și versatilitatea acestui stil. 

Rochiile de mireasă simple nu se limitează la modelele de tip A-line; chiar și rochiile în stil sirenă, fără exces de broderii sau detalii extravagante, se încadrează în această categorie. Croiurile elegante și broderiile delicate adaugă o notă de sofisticare, fără a renunța la esența simplității.

Cele mai populare Rochii de Mireasă Simple din colecțiile Vera Sposa:

Rochia de mireasă Parma

Această rochie de mireasă reușește să transmită eleganță și senzualitate rafinată fără a recurge la broderii sau la un croi ieșit din tipare. Simplitatea este, așadar, atribuită croielii și materialului de organza, fluid și ușor, iar partea de sus a rochiei adaugă senzualitate, evidențiind frumusețea umerilor și decolteului. 

O rochie de mireasă simplă și elegantă, cu design atemporal, potrivită pentru mai multe tipuri de siluete. 

Rochia de mireasă Andalusia

Rochie de mireasă simplă și elegantă, tip A-line, realizată din țesătură mikado, strălucitoare. Corset până în talie cu umerii deschiși, decorat cu drapaje. Fusta are o crăpătură lungă pe picior.

O alegere modernă, concepută să evidențieze frumusețea ta autentică, punându-ți în valoare personalitatea. Chiar dacă toata lumea va aprecia rochia, aceasta ocupă un loc secundar; tu ești vedeta!

Rochia de mireasă Medina 

Iată că o rochie de mireasă tip sirenă poate fi și o rochie simplă și elegantă. Minimalismul este “spart” de detaliile din dantelă de la nivelul decolteului și spatelui, precum și de mânecile lungi din dantelă brodată.  

Rochie de mireasă sirenă Michele 2in1

Realizată dintr-un material simplu și ușor, această rochie se mulează pe silueta perfectă a miresei. Bustul este minuțios brodat cu pietricele strălucitoare adăugând un aspect fermecător și sofisticat întregii ținute. Această rochie poate fi însoțită de mănuși lungi, confecționate din tulle fin. 

Rochia de mireasă Ruby

O rochie de mireasă stil A-line, realizată dintr-un material simplu și ușor. Bretelele de pe mâini sunt confecționate din același material ca și rochia, asigurând un aspect coerent și armonios. Bustul este delicat brodat cu pietricele, oferind o strălucire subtilă, iar fusta dispune de o ușoară crăpătură pe picior, adăugând un plus de senzualitate și eleganță în mișcare. O rochie de mireasă simplă și, în același timp, rafinată.

Rochia de mireasă Delight

Rochie de mireasă stil sirenă, realizată dintr-un material simplu, elegant. Este o alegere îndrăzneață și fermecătoare pentru o zi specială.  Designul mânecilor adaugă o notă sofisticată rochiei. Decolteul adânc in forma de V și spatele gol conferă un aspect senzual miresei. Această rochie de mireasă sirena te va transforma într-o apariție irezistibilă în ziua nunții tale.

Aceste creații @Vera Sposa îmbrățișează cu grație designul minimalist, punând în prim-plan croiurile impecabile și materialele de cea mai înaltă calitate.

Te așteptăm la probe în showroom-ul Vera Sposa din București! Programează-te chiar acum aici.

 

CONTACTEAZĂ-NE!