Tendințele anului 2019 în materie de rochii de mireasă - Vera Sposa

Tendințele anului 2019 în materie de rochii de mireasă

Tendințele anului 2019  în materie de rochii de mireasă

Tendințele în materie de rochii de mireasă pentru anul 2019 au fost dezvăluite, cu mult fast, în capitalele modei nupțiale: Barcelona, Paris și Milano. Inspirați de natură, basme sau arhitectură, designerii internaționali de rochii și accesorii pentru nuntă au adus adevărate opere de artă pe podium și în visele viitoarelor mirese.

Iată cele mai importante tendințe ale noului sezon, pe care le poți regăsi în selecția de rochii de mireasă găzduită de showroom-ul Vera Sposa din București. Dacă plănuiești să te căsătorești în anul 2019, la Vera Sposa deja poți găsi noile colecții cu preț special.

Efectul Meghan Markle în trendurile de rochii de mireasă din 2019

Ducesa de Sussex a cucerit atât un prinț cu apariția sa de pe 19 mai, cât și inimile femeilor din întreaga lume. Designerii de rochii de mireasă au inclus în noile lor colecții creații inspirate de simplitatea și rafinamentul nunții regale din acest an, pe care le-au reinventat și accesorizat în mod original.

Colecția San Patrick 2019 aduce un tribut eleganței regale cu o rochie de mireasă tip sirenă, un mix extravagant de materiale fluide și broderii prețioase. Trena semi-cathedral completează aspectul feminin, iar mânecile lungi din tul semitransparent oferă miresei un plus de senzualitate.

rochie-de-mireasa-2019

Rochie de mireasă_Model Abaco

rochie-de-mireasa-2019

Rochie de mireasă_Model Amanacer

White One 2019 a transpus simplitatea într-o rochie de mireasă stil prințesă, cu străluciri delicate. Modelul fără bretele are un aer romantic, iar accesoriul din talie subliniază linia feminină a corpului.

tendinte-rochii-de-mireasa-2019

Rochie de mireasă_model Onur

tendințte-rochii-de-mireasa

Rochie de mireasă White One_Model Odone

Rochia de mireasă stil prințesă – amplă, exuberantă, unică

Rochiile tip prințesă sunt reinterpretate în noul sezon – volumele exagerate și formele extravagante dau, cu siguranță, personalitate rochiei clasice.

Martha Blanc 2019 provoacă miresele la un exercițiu de curaj, cu rochii de mireasă bogate. Fusta dublă amplifică silueta și subliniază linia corpului, broderiile fine conferă rochiei un farmec feminin, iar trena maiestuoasă aduce o aromă de poveste.

rochie-de-mireasa-printesa-2019

Rochie de mireasă_model Jaya

rochie-de-mireasa-printesa

Rochie de mireasă_model June

Clasicul alb pierde teren în noul sezon

Colecția Demetrios 2019 este un joc încântător de culori și forme, iar clasicul alb este înlocuit de rochii în nuanțe calde de nej sau chiar gri.

Modelul asimetric, din Organza de mătase, cu aplicații multicolore din dantelă, este cartea de vizită a femeilor impunătoare și nonconformiste. Mânecile ¼ din tulle semitransparent completează designul într-o notă feminină și elegantă.

rochie-de-mireasa-color

rochie-de-mireasa-2019

Decolteul adânc, simbol al feminității în 2019

La Sposa 2019 mizează pe modele cu spatele decupat și decolteu generos, pentru un aspect plin de senzualitate și romantism. Modelul tip A-line, cu fustă ușoară din tulle și corset cu ornamente prețioase, complimentează orice tip de siluetă. Decolteul adânc îi conferă miresei un plus de încredere în frumusețea și feminitatea ei, iar spatele închis, din tulle semitransparent, echilibrează designul seducător.

rochie-de-mireasa-2019

Rochie de mireasă_model Baltimore

rochie-de-mireasa-2019

Rochie de mireasă_model Bosque

Rochiile de mireasă cu aplicații 3D sunt bijuteriile coroanei în noile colecții

Colecția Platinum by Demetrios vorbește despre rafinament și lux, cu materiale premium și ornamente sofisticate. Aplicațiile florale 3D fac din rochia clasică tip prințesă un adevărat spectacol. Modelul cu umerii goi și trenă, din Organza de mătase și tulle, păstrează aerul boem al nunților din povești, iar culoarea caldă duce cu gândul la jurămintele de iubire inocente.

tendinte-rochii-de-mireasa

tendinte-rochii-de-mireasa

Rafinate, romantice sau nonconformiste, noile colecții de rochii de mireasă strălucesc deja în showroom-ul Vera Sposa. Programează o vizită la numărul de telefon 0788 595 959 și bucură-te de prețurile speciale de bun-venit până pe 11 octombrie.

CONTACTEAZĂ-NE!