Cu cât timp înainte de nuntă alegi rochia de mireasă? - Vera Sposa

Cu cât timp înainte de nuntă trebuie să alegi rochia de mireasă?

Cu cât timp înainte de nuntă trebuie să alegi rochia de mireasă?

Întâlnirea cu rochia visurilor tale este un moment unic și este deosebit de important cu cât timp înainte de nuntă alegi rochia de mireasă. O decizie luată cu prea mult timp înainte poate ajunge să nu se mai potrivească cu trendurile și tema evenimentului, iar o alegere făcută sub presiunea timpului nu este, în niciun caz, indicată. Ca să te asiguri că totul arată exact așa cum visezi, ai nevoie de vizite periodice în magazinele de specialitate, probe și timp pentru modificările pe care le-ar putea necesita rochia de mireasă aleasă.

Studiază oferta de rochii de mireasă online, în magazine și la târgurile de nunți

Multe cupluri optează pentru o perioadă lungă de logodnă, tocmai pentru a-și organiza nunta perfectă cu cât mai multă atenție. Dacă acesta este și cazul tău, nu ai de ce să te grăbești în alegerea rochiei de mireasă. Nu uita că în fiecare an designerii lansează noi modele și noi trenduri trec de pe podiumurile de modă în mijlocul ceremoniilor de nuntă. De aceea, căutarea rochiei de mireasă ar trebui să înceapă cu cel mult 12 luni înainte de nuntă, pentru a evita situația bine cunoscută în care noile colecții vin cu un model care îți place mai mult decât cel deja cumpărat.

 

Dacă ai la dispoziție 2 ani înainte de nuntă, poți porni în căutarea rochiei de mireasă cu 9 luni înainte de marele eveniment. În cele 15 luni de dinainte, poți studia ofertele caselor de modă online, în magazine și la târguri de nunți, astfel încât, atunci când ești gata să achiziționezi o rochie, să știi exact ce cauți.

Dacă timpul pe care îl ai la dispoziție este unul limitat, vizitele în saloanele de rochii de mireasă ar fi bine să înceapă cât mai curând, astfel încât să nu faci o alegere impulsivă presată de timp, mai ales pentru o achiziție atât de specială.

O rochie de mireasă la comandă ajunge în 4-6 luni

Ține cont de faptul că o rochie de mireasă premium necesită destul de mult timp pentru a fi croită și pentru a ajunge la tine. Un termen de execuție precis poți primi doar în magazinul de specialitate, la comanda rochiei, dar, este important să aloci cel puțin 6 luni acestui pas.

Această perioadă poate varia în funcție de materialele pe care le alegi pentru rochia ta de mireasă, de locația casei de modă care o va crea, dar și de tehnicile folosite. Sigur, uneori perioada de execuție a rochiei poate chiar depăși 6 luni, dacă alegi o rochie luxoasă, creată exclusiv pentru tine.

Ia în considerare timpul necesar probelor și ajustării rochiei de mireasă

Chimia mireasă-rochie nu presupune întotdeauna și potrivirea perfectă cu dimensiunile corpului. De aceea, multe rochii de mireasă necesită mici modificări, precum scurtarea sau strâmtarea diferitelor porțiuni. Acestea pot dura până la câteva săptămâni, dacă luăm în considerare și timpul dedicat probelor.

După ce rochia ta a sosit în salonul de specialitate, ar fi bine să ai la dispoziție aproximativ 6 săptămâni pentru ajustări. În showroom-ul Vera Sposa din București, modificările rochiilor de mireasă îți sunt oferite gratuit.

Te așteptăm în magazinul nostru de rochii de mireasă, cu o colecție impresionantă de modele, selecționate din portofoliul celor mai importante case de modă din domeniu.

Dacă te orientezi către showroom-ul Vera Sposa din București pentru găsirea rochiei de mireasă, vei avea privilegiul de a descoperi colecții semnate de case renumite înaintea altor mirese.

Vizitele în magazinul nostru cu rochii de mireasă se fac doar pe bază de programări prealabile.

CONTACTEAZĂ-NE!