Cele mai bune idei pentru organizarea unei nunți tematice reușite - Vera Sposa

Cele mai bune idei pentru organizarea unei nunți tematice reușite

Cele mai bune idei pentru organizarea unei nunți tematice reușite

Dacă plănuiești să te căsătorești, cu siguranță îți dorești o nuntă de neuitat, atât pentru invitați, cât și pentru tine. Organizatorii de nunți ne sfătuiesc să găsim o temă interesantă, care ne reprezintă sau vorbește despre hobby-urile și personalitățile noastre, și să organizăm tot evenimentul în ton cu aceasta. Invitațiile de nuntă, decorațiunile, locația sau rochia de mireasă aleasă, totul trebuie să ducă cu gândul la această tematică, fie că este vorba de o destinație de vacanță, un hobby sau o culoare. Vezi aici câteva concepte interesante de nunți, pe care le poți adopta și tu la propriul eveniment.  

Nunți cu tematică Greenery

Greenery este cea mai populară tematică a sezonului, perfectă pentru nunțile organizate în lunile mai-august. Ca paletă coloristică, poți îmbină albul cu zeci de nuanțe de verde și tonuri ale pământului. Adaugă o pată de culoare prin accente roz sau galben.

Oferă-le celor pe care-i dorești la nuntă o idee despre tematică încă de când le trimiți invitația. Ia în considerare realizarea de invitații din hârtie kraft, iar ca element surpriză ascunde niște semințe de flori, pe care invitații le pot planta. 

În locul restaurantul clasic, optează pentru o grădină de vară, un conac în pădure sau o livadă. Alege în special plante cu frunze verzi și crengi naturale pentru decorațiunile din centrul mesei. Le poți așeza pe masă sau le poți pune în lădițe de lemn, ghivece din ceramică sau recipiente din sticlă sau metal. Țesături naturale precum inul, pânza de iută, dar și voalurile sau alte materiale vaporoase vor completa armonios florile naturale și frunzele din decor. Nu uita de lumânările albe, sunt ideale pentru o tematică de nuntă precum 

greenery.

Rochia de mireasa trebuie sa inspire naturalețe. Alege o rochie de mireasă dintr-un material fluid, cu ornamente discrete. 

Nunți cu tematică de călătorie

Dacă v-ați cunoscut într-o vacanță sau dragostea voastră a devenit mai solidă cu fiecare destinație vizitată, e cazul să îți arăți pasiunea pentru călătorii și la petrecerea nunții. Pregătește o nuntă în care să îi faci pe invitați să se simtă ca într-o vacanță. Folosește numele locurilor vizitate pentru a personaliza mesele. Decorează spațiul cu mobilier vintage, globuri pământești, geamantane, busole și alte detalii originale.  Invitația la nuntă poate fi sub forma unui bilet de călătorie, a unui pașaport, a unei hărți sau asemenea unei cărți poștale.

Rochia de mireasă pentru o nuntă ce are ca temă călătoriile ține de personalitatea miresei. Important este tu să te simți confortabil în ea, indiferent de stilul ales. 

Nunți cu tematică rustic contemporan

Imaginează-ți cel mai frumos loc de la țară, cu tihna de acolo, și adaugă elemente contemporane. De la acest gând poți pleca atunci când pregătești detaliile unei nunți rustice, dar moderne. În căutarea locației de nuntă pune pe listă o pensiune tip han, un conac, o cramă sau un hambar.

Trimite invitații de nuntă din hârtie reciclată sau carton kraft și folosește drept accesorii iuta sau sfoara. Alege un font ce imită scrisul de mână sau angajează un caligraf să le scrie.

Pentru decorațiuni, folosește suporturi de lemn de diferite mărimi, flori de câmp sau de sezon și bumbac. Păstrează o schemă coloristică în care să primeze tonurile de pământ și adaugă galben pai, portocaliu sau verde. Iluminarea spațiului este foarte importantă și te va ajuta să pui în valoare decorul. Creează o atmosferă relaxată ghirlande luminoase. 

 

 

Printre rochiile de mireasă potrivite cu o nuntă rustică se numără rochiile A-line sau cele tip sirenă, de cele mai multe ori din dantelă, mătase și voal. Alege o rochie de mireasă în tonuri de crem, fildeș, de culoarea șampaniei sau a untului.

Nunți cu tematică Glamour

Dacă te-au inspirat nunta regală, premiile Oscar sau poate filmul Marele Gatsby, cu siguranță vei reuși să organizezi o nuntă originală, cu accente rafinate. Covorul roșu, candelabrele, decorațiunile opulente din sticlă și accesoriile strălucitoare sunt doar câteva lucruri pe care le poți integra într-o nuntă glamour.

Invitațiile de nuntă trebuie să fie spectaculoase și să impresioneze încă de la primire. Nu uita să specifici dresscode-ul, de preferat black-tie. Dacă te gândești la o atmosferă a anilor 20, le poți sugera invitaților tăi să poarte un accesoriu retro. 

Un ballroom, o clădire istorică sau un restaurant cu decor clasic sunt locațiile ideale pentru organizarea unei astfel de nunți. Verde smarald, roșu rubiniu sau violet ametist sunt accente de culoare potrivite unei nunți glamour.

 

 

Indiferent de stilul rochiei, A-line, tip sirenă, prințesă, dreaptă sau empire, un lucru este cert: trebuie să fie un spectacol. Fii îndrăzneață cu o rochie de mireasă cu spatele gol sau simte-te ca o regină într-o rochie de bal cu multe ornamente

Inspiră-te din recomandările noastre pentru a-ți transforma visurile în realitate, te așteptăm la Vera Sposa pentru descoperi împreună rochia potrivită tematicii alese. 

CONTACTEAZĂ-NE!