Rochii de Mireasă Vera Sposa - inovația și tradiția se întrepătrund

Colecțiile de Rochii de Mireasă Vera Sposa – inovația și tradiția se întrepătrund în ținute memorabile

Colecțiile de Rochii de Mireasă Vera Sposa – inovația și tradiția se întrepătrund în ținute memorabile

Noile colecții Vera Sposa cuprind atât rochii de mireasă simple și elegante, atemporale, cât și rochii ce impresionează prin creativitate. 

Designerii au explorat noi modalități de a combina materiale, broderii și croieli pentru a răspunde visurilor și aspirațiilor fiecărei mirese.

Alegerea materialelor sau mixului de materiale este fundamentală, deoarece textura și căderea acestora influențează nu doar estetica, ci și confortul miresei ce o poartă. Mixarea materialelor creează contrastul perfect între fluiditate și structură, între transparență și opacitate, conferind fiecărei rochii un caracter unic. 

Pentru rochia de mireasă Milagros, designerii au ales un corset deosebit – pe o structură dantelată tip “grilaj” sunt aplicate flori și frunze ce dirijează privirea, astfel încât să iasă în evidență formele miresei. Corsetul se continuă ușor pe fusta fluidă, vaporoasă, din chiffon. Se creează un efect deosebit, un mix de senzualitate și grație, romantism

Rochia de mireasă Zyrcon este un alt exemplu de rochie ce impresionează printr-un mix creativ de materiale. Bustul brodat intră în contrast cu satinul fustei, iar efectul vizual de clepsidră unește estetic acest contrast.  

Rochia de mireasă Isla este realizată dintr-un mix contrastant de materiale – în partea de sus, bustul și șoldurile sunt subliniate printr-un material satinat cu broderii și fusta din tulle vaporos începe de pe la mijlocul coapselor.

Broderiile au rolul de a sublinia designul rochiei. În funcție de tipul broderiei sau aplicațiilor, designerii aduc un plus de eleganță și rafinament, de romantism, de glamour sau prețiozitate ținutei. De regulă, broderiile dantelate, cu motive florale sau alte detalii inspirate din natură subliniază ideea de romantism, iar broderiile sclipitoare și aplicațiile argintate conferă un aer glamour, sofisticat rochiei de mireasă. De asemenea, broderiile adaugă profunzime și textură designului final.

Rochia de mireasă Leona impresionează prin broderia argintată, cu perle și paiete, ce acoperă partea de sus a rochiei și se continuă pe fusta vaporoasă. Efectul de rafinament și eleganță supremă este dat de combinația inedită între materiale, broderii și croiala stil A-line.

În designul rochiei Bailey, broderiile și aplicațiile joacă un rol important. Acestea sunt folosite pentru a sublinia bustul și șoldurile miresei, accentuând designul stil sirenă. 

Rochia de mireasă Lulu este construită integral dintr-o dantelă cu broderii tip macrame, cu modele abstracte și florale. Broderiile boho-chic, vintage sunt contra-balansate de croiala modernă în stil sirenă.

Noile colecții Vera Sposa cuprind atât clasicele rochii de mireasă în stil A, cât și croieli moderne, asimetrice. Fiecare rochie este concepută pentru a complimenta și îmbrățișa forma corpului sau a pune în evidență anumite părți ale corpului.  

Rochia de mireasă Gizele surprinde prin tăieturile abstracte și moderne. Fusta lungă principală are două crăpături pe picioare, crăpături ce pornesc de la baza corsetului cu decupaje, și este suprapusă peste o fustă scurtă în interior.  

Rochia de mireasă Jasmine se distinge prin designul teatral, inspirat din stilul victorian. Corsetul cu inserții transparente modelează frumos silueta. Fusta este din două straturi – o fustă mini și cea principală, cu pliuri care trec într-o trenă. Mânecile bufante pot fi purtate separat.

Creativitatea în designul rochiilor de mireasă este un teren de joacă nesfârșit pentru designeri, un spațiu unde arta întâlnește moda pentru a crea ținute de vis. Prin combinarea inedită a materialelor, adăugarea de broderii spectaculoase și explorarea unor croieli inovative, fiecare rochie de mireasă devine o expresie a individualității. Astfel, miresele pot fi sigure că vor purta nu doar o rochie, ci o poveste îmbrăcată în eleganță, creativitate și stil personal.

Care sunt preferatele tale? Te așteptăm să le probezi în showroom-ul Vera Sposa din București!

Accesul se face printr-o programare prealabilă, ca tu să ai parte de intimitate și suficient timp pentru a-ți alege rochia de vis.

Echipa noastră se poate ocupa de mici retușuri ale rochiei alese, dacă este cazul.

Adresă Showroom: Str. Popa Soare, nr. 40, București.

Telefon: +4 0788 59 59 59

E-mail: contact@vera-sposa.ro

Program: Luni-Vineri: 10-19; Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!