Rochii de mireasă stil Sirenă în tendințe în 2024 - Vera Sposa

Rochii de mireasă stil Sirenă în tendințe în 2024

Rochii de mireasă stil Sirenă în tendințe în 2024

Rochiile de mireasă tip Sirenă sunt în tendințe și în 2024. Stilul Sirenă este potrivit pentru miresele care vor să transmită seducție și eleganță în ziua cea mare.  Modelele de rochii Sirenă din colecțiile anului 2024 se disting prin geometrii elaborate, care pun în evidență silueta și subliniază talia, prin aplicații florale, inserții strălucitoare, decolteuri adânci în formă de V.

Recomandările noastre:

Rochie de mireasă Sirenă – Zefir  

Rochia de mireasă Zefir are un design sofisticat și senzual. Este îmbogățită cu dantelă fină și detalii delicate în formă de flori Decolteul adânc în V, mânecile scurte, dar și spatele în V adaugă o notă modernă și seducătoare întregii rochii. Poate fi personalizată cu o trenă detașabilă, disponibilă contra-cost, pentru a crea un aspect mai impresionant și regal.

Rochie de mireasă Sirenă – Louise  

Dantela cu flori rafinate acoperă în mod subtil întreaga siluetă, adăugând o notă romantică și feminină. Mânecile din tulle cu dantelă subtilă sunt opționale, ceea ce îți permite să personalizezi rochia după preferințele tale. Indiferent dacă alegi să le adaugi sau nu, această rochie cu design avangardist și linii curbe accentuate va atrage toate privirile în ziua cea mare.

Rochie de mireasă sirenă – Michele 2in1

Realizată dintr-un material simplu și ușor, această rochie se mulează perfect pe silueta miresei. Bustul este minuțios brodat cu pietricele strălucitoare adăugând un aspect fermecător și sofisticat întregii ținute. Această rochie poate fi însoțită de mănuși lungi, confecționate din tulle fin.

Rochie de mireasă Sirenă – Delight

Rochia este realizată dintr-un material simplu, elegant. Este o alegere îndrăzneață și fermecătoare.  Designul mânecilor adaugă o notă sofisticată rochiei. Decolteul adânc in forma de V și spatele gol conferă un aspect senzual miresei. Această rochie de mireasă sirenă te va transforma într-o apariție irezistibilă în ziua nunții tale.

Rochie de mireasă sirenă Greta 2in1

Rochia de mireasă este realizată dintr-o dantelă sclipitoare. Vine însoțită de un bolero din aceeași dantelă, cu umeri umflați, care completează perfect ținuta.

Rochie de mireasă sirenă – Lulu

Un model deosebit, din dantelă brodată, cu mâneci lungi și spate închis cu nasturi eleganți. Detaliile delicate adaugă un aer romantic și sofisticat acestei rochii clasice.

Rochie de mireasă Sirenă – Bailey 2in1 

Această rochie de mireasă tip sirenă este o alegere perfectă pentru femeile care doresc să impresioneze în ziua cea mare. Corsetul ajustabil evidențiază silueta și subliniază feminitatea, în timp ce fusta din dantelă adaugă un aer romantic. Pliseurile din tulle de pe fustă oferă lejeritate rochiei, conferind un aspect deosebit. Spatele transparent din tulle, însoțit de un șnur subtil, aduce un plus de eleganță și rafinament. Rochia vine cu mâneci detașabile incluse în preț, oferind versatilitate ținutei.

Rochiile de mireasă din colecțiile Vera Sposa sunt adevărate opere de artă, aducând un mix de eleganță și modernitate în lumea nupțială.  

Cu o prezență solidă pe piața nupțială timp de peste 14 ani, Vera Sposa rămâne în permanență în pas cu schimbările de tendințe din piață. Obiectivul nostru constant este de a oferi viitoarelor mirese cele mai frumoase rochii. Colecțiile de rochii de mireasă 2024 aduc un plus de strălucire și glamour portofoliului deja impresionant.

Sub umbrela Vera Sposa, imaginația se întâlnește cu rafinamentul, iar miresele anului 2024 vor descoperi o gamă variată de opțiuni.

Te așteptăm la probe în showroom-ul Vera Sposa din București!

Accesul se face printr-o programare prealabilă, ca tu să ai parte de intimitate și suficient timp pentru a-ți alege rochia de vis.

Adresă Showroom: Str. Popa Soare, nr. 40, București.

Telefon: +4 0788 59 59 59

E-mail: contact@vera-sposa.ro

Program: Luni-Vineri: 10-19; Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!