Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante - Vera Sposa

Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante

Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante

Tendințele în materie de rochii de mireasă continuă să evolueze, iar designerii surprind cu fiecare colecție. Sezonul 2020 propune rochii de mireasă fabuloase, modele reinterpretate și detalii surprinzătoare. Marii creatori de modă au gândit fiecare element ce compune rochia, iar mânecile au fost reinterpretate și actualizate oferind ținutei autenticitate și efervescență. Propunerile acestui sezon sunt vaste. Întâlnim de la clasicele mâneci lungi până la rochii asimetrice, cu o singură mânecă. Astfel, indiferent de estetica pe care o preferă, miresele anului 2020 vor străluci în rochii de mireasă impresionante.

Rochii de mireasă cu mâneci voluminoase, bufante

Sezonul acesta, mânecile rochiilor de mireasă primesc o actualizare modernă și sunt interpretate sub forma unor accente neașteptate. Mânecile bufante sunt interpretate într-o estetică aparte, sunt spectaculoase și oferă o alură romantică, dar îndrăzneață. Materialele rigide sunt înlocuite cu tul fin, iar jocul de volume și structura lejeră a acestora scot din anonimat orice rochie.

rochii de mireasa cu maneci

Model Diva, Colecție Sensation by Tina Valerdi

 

Un aspect suprinzător și un impact vizual memorabil oferă și mânecile Bishop. Spumoase, fluide și extrem de romantice, ele devin detaliul suprem, care atrage toate privirile. O astfel de rochie este perfectă pentru o mireasă visătoare, boemă.

rpchii de mireasa 2020

Gala_303, Gala 8, Galia Lahav

 

Rochii de mireasă off-the-shoulder

Rochiile de mireasă off the shoulder, cu umeri căzuți, reprezintă o alegere întotdeauna romantică. Deși delicate și feminine, rochiile off the shoulder oferă o alură seducătoare deoarece subliniază, în mod delicat, gâtul și umerii. Poartă părul prins pentru a-ți expune trăsăturile frumoase sau lasă-l liber, într-un  styling lejer, pentru un plus de romantism.

Rochii de mireasă off the shoulder

NC 20301, Colecția Nicole Couture, Nicole Milano

 

Rochii de mireasă cu o singură mânecă

O estetică cu totul diferită, rochiile de mireasă cu o singură mânecă sunt destinate mireselor nonconformiste, care își doresc o apariție surprinzătoare. Plasate într-o arie neconvențională, dar spectaculoasă, rochiile asimetrice sunt o alegere diferită, o opțiune unică și modernă, ce vorbește pentru sine și nu au nevoie de foarte multe accesorii pentru a garanta o apariție uimitoare.

Alege o rochie cu o singură mânecă dacă îți dorești să plasezi în centrul atenției partea superioară a corpului.

Eliana, Sensation by Tina Valerdi

 

Rochii de mireasă cu mânecă stil tatuaj

Clasicele mâneci lunci au fost transformate în detalii subtile, care îmbracă armonios brațele sub forma unor tatuaje. Sezonul acesta, rochiile de mireasă sunt complimentate de straturi de dantelă delicată și tul, care decorează pielea cu cele mai frumoase modele și creează o adevărată artă vizuală.

De cele mai multe ori, acestea sunt atribuite unei rochii ce urmează linia corpului.

Brenna, Colecție Fancy White, Galia Lahav

 

Rochii de mireasă cu mânecă flutter

Feminine, mistice, mânecile flutter au fost stilizate și transpuse într-o nouă estetică. Pliurile fluide și delicate oferă libertate de mișcare, dar atrag din punct de vedere vizual. Acestea oferă purtătoarei grație deoarece mânecile flutter măgulesc o serie de tipuri de siluete deoarece lățimea lor echilibrează figura.

Ariana, Sensation By Tina Valerdi

 

Nicole Couture 20251, Nicole Milano

 

Te invităm în showroom-ul Vera Sposa pentru a descoperi tendințele anului 2020 și o varietate de modele de rochii de mireasă cu mâneci adaptate stilului tău.

CONTACTEAZĂ-NE!