Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante - Vera Sposa

Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante

Top 5 rochii de mireasă cu mâneci pentru apariții impresionante

Tendințele în materie de rochii de mireasă continuă să evolueze, iar designerii surprind cu fiecare colecție. Sezonul 2023-2024 propune rochii de mireasă fabuloase, modele reinterpretate și detalii surprinzătoare. Marii creatori de modă au gândit fiecare element ce compune rochia, iar mânecile au fost reinterpretate și actualizate oferind ținutei autenticitate și efervescență. Propunerile acestui sezon sunt vaste. Întâlnim de la clasicele mâneci lungi până la rochii asimetrice, cu o singură mânecă. Astfel, indiferent de estetica pe care o preferă, miresele anului 2024 vor străluci în rochii de mireasă impresionante.

Rochii de mireasă cu mâneci voluminoase, bufante

Sezonul acesta, mânecile rochiilor de mireasă primesc o actualizare modernă și sunt interpretate sub forma unor accente neașteptate. Mânecile bufante sunt interpretate într-o estetică aparte, sunt spectaculoase și oferă o alură romantică, dar îndrăzneață. Mânecile bufante sunt realizate atât din materiale mai rigide, cât și din tul fin. Jocul de volume și structura mânecilor bufante scot din anonimat orice rochie de mireasă.

(Rochie de mireasă cu mâneci Bufante stil Virago, detașabile – Kamaria)

(Rochie de Mireasă Celine – cu mâneci voluminoase detașabile)

Un aspect surprinzător și un impact vizual memorabil oferă și mânecile Bishop. Spumoase, fluide și extrem de romantice, ele devin detaliul suprem, care atrage toate privirile. O astfel de rochie este perfectă pentru o mireasă visătoare, boemă.

(Rochie de mireasa Terry – Anne Marie 2024)

Rochii de mireasă cu mâneci off-the-shoulder

Rochiile de mireasă off the shoulder, cu umeri căzuți, reprezintă o alegere întotdeauna romantică. Deși delicate și feminine, rochiile off the shoulder oferă o alură seducătoare deoarece subliniază, în mod delicat, gâtul și umerii. Poartă părul prins pentru a-ți expune trăsăturile frumoase sau lasă-l liber, într-un  styling lejer, pentru un plus de romantism.

(Rochia de mireasă A-line, Rhapsody – cu mâneci bufante căzute de pe umeri)

(Rochie de mireasa Qatar, Vera Sposa 2023)

Rochii de mireasă cu mâneci scurte tip epoleți 

(Rochie de mireasă Zendaya – cu mâneci scurte dantelate tip epoleți)

Rochii de mireasă cu mâneci lungi din dantelă sau tulle brodat

Clasicele mâneci lunci au fost transformate în detalii subtile, care îmbracă armonios brațele sub forma unor tatuaje. Sezonul acesta, rochiile de mireasă sunt complimentate de straturi de dantelă delicată și tulle, care decorează pielea cu cele mai frumoase modele și creează o adevărată artă vizuală. De cele mai multe ori, acestea sunt atribuite unei rochii ce urmează linia corpului.

(Rochie de mireasă Noele – mâneci lungi semi-transparente din tulle cu dantelă)

(Rochie de Mireasă Yara)

(Rochie Valetta 2 in 1, colectia Goddess 2023)

(Rochie de mireasă Lulu – cu mâneci lungi din dantelă tip macrame)

Rochii de mireasă mâneci lungi tip capă

O estetică cu totul diferită, rochiile de mireasă cu mâneci lungi tip capă sunt destinate mireselor nonconformiste, care își doresc o apariție surprinzătoare. Plasate într-o arie neconvențională, dar spectaculoasă, mânecile lungi tip capă sunt o alegere diferită, unică și modernă.

 (Rochie de mireasă Gizele)

(Rochie de mireasă Bonita)

(Rochie de mireasă  Laurence)

(Rochie de Mireasă Ecle)

Rochii de mireasă cu mânecă flutter

Feminine, mistice, mânecile flutter au fost stilizate și transpuse într-o nouă estetică. Pliurile fluide și delicate oferă libertate de mișcare, dar atrag din punct de vedere vizual. Acestea oferă purtătoarei grație deoarece mânecile flutter măgulesc o serie de tipuri de siluete deoarece lățimea lor echilibrează figura.

(Rochie de Mireasă A-line Fiona)

(Rochie de Mireasă A-line Cateline)

Te invităm în magazinul de rochii de mireasa din Bucuresti – Vera Sposa – pentru a descoperi tendințele anului 2023-2024 și o varietate de modele de rochii de mireasă cu mâneci adaptate stilului tău.

CONTACTEAZĂ-NE!