5 motive să îți organizezi nunta în luna iulie | Vera Sposa

5 motive să îți organizezi nunta în luna iulie

5 motive să îți organizezi nunta în luna iulie

Dacă cerul senin și atmosfera relaxată fac parte din imaginea ta despre nunta perfectă, orice wedding planner te va sfătui să pășești spre altar într-o luna de vară. Iar iulie merită din plin titlul de cea mai cautată perioadă pentru organizarea nunților, deoarece îți oferă nenumărate opțiuni în materie de tematică și rochie de mireasă.

Iată mai jos câteva motive pentru care luna iulie este cea mai potrivită pentru nunta ta.

Te bucuri de reduceri la rochii de mireasă

Cum vara este sezonul reducerilor, colecțiile de rochii de mireasă nu fac excepție. Fii sigură că vei purta în noaptea nunții rochia la care ai visat încă din copilărie, fără să cheltuiești o avere.

În showroom-ul Vera Sposa te așteaptă rochii de mireasă premium, la prețuri speciale:

  • Dacă rochia ta perfectă face parte din colecția de anul acesta, te bucuri de o reducere de până la 40%.
  • Dacă te-a cucerit un model din 2017 sau mai vechi reducerea poate ajunge până la 50%

Redescoperă natura cu o escapadă în afara orașului

Dacă temperaturile prea ridicate te îngrijorează, o nuntă în  mijlocul naturii este soluția. Alege o locație pentru nuntă în inima pădurii, aproape de munte sau într-o gradină de vară. Un spațiu natural este deosebit de versatil, adaptabil oricărei tematici de nuntă și dă evenimentului un aer de poveste.

În plus, poți opta pentru o rochie de mireasă lejeră, care să te facă să uiți de grija gradelor cu plus. O alegere inspirată este un model din colecția San Patrick 2018. Croiala simplă și materialul ușor sunt perfecte pentru o nuntă în aer liber, păstrând eleganța și rafinamentul unei nunți clasice.

Poți achiziționa rochia din showroom-ul Vera Sposa, cu până la 40% reducere.

Un detaliu important de care trebuie să ții cont este și ora la care începe festivitatea. Seara este cel mai bun moment pentru o nuntă de vară reușită: temperatura începe să scadă, iar dacă locația și data vă permit, vă puteți răsfăța cu un apus de soare romantic.

Îndeplinește-ți visul de a avea o nuntă pe plajă

Nunțile pe plajă au fost dintotdeauna un simbol al perechilor nonconformiste și rafinate. Dacă iubești soarele și îți dorești o nuntă cu totul inedită, optează pentru un eveniment plin de eleganță, la malul mării.

Reinventează buchetul miresei cu flori de sezon

Rochia de mireasă va străluci alături de un buchet de nuntă cu flori naturale, în armonie cu aranjamentele florale tematice. Lunile de vară aduc o explozie de culoare și forme, așa că poți transforma ușor buchetul într-o adevărată operă de artă. Eustoma adaugă un plus de eleganță și feminitate buchetului clasic de trandafiri, iar floarea-soarelui este prima pe listă dacă plănuiești o nuntă cu tematică rustică.

Îi poți avea pe toți cei dragi alături, într-o atmosferă relaxată

În luna iulie vremea tinde să fie mai puțin capricioasă decât în restul anului. Așadar, nu trebuie să îți faci griji din cauza ploii sau a vântului. Fie că optezi pentru o nuntă în aer liber, fie că alegi un spațiu acoperit, o zi caldă de vară îi va face pe toți să se simtă mai relaxați.

Și, pentru că vorbim despre sezonul concediilor, luna iulie este cea mai potrivită și pentru invitații la nuntă. Toți cei dragi îți pot fi alături, fără să se simtă constrânși de job sau studii. Ca să te asiguri că nimeni nu va lipsi de la ceremonia de nuntă, este bine să trimiți invitațiile cât mai din timp. Astfel îți va fi mai ușor și ție în organizarea nunții, și invitaților, în planificarea zilelor libere.

Indiferent ce planuri pentru nuntă ai, rochia de mireasă va fi, mai mult ca sigur, în centrul pregătirilor. Fie că visezi la o rochie lejeră, pentru o nuntă de vară în aer liber, fie că alegi o rochie impunătoare, cu siguranță vei găsi “aleasa” în showroom-ul Vera Sposa.

Stocul rochiilor la reducere este limitat, iar vizitele în showroom se fac doar pe baza programării prealabile, la numărul de telefon 0788 59 59 59.

CONTACTEAZĂ-NE!