Tendințe 2020 pentru nunți fabuloase - Vera Sposa

Tendințe 2020 pentru nunți fabuloase

Tendințe 2020 pentru nunți fabuloase

Specialiștii în materie de rochii de mireasă, make-up, coafuri, design floral și bijuterii vin cu propuneri pentru miresele sezonului 2020, astfel încât acestea să obțină un look ravisant și să se bucure de o nuntă perfectă, în ton cu cele mai importante noutăți ale sezonului.

Reprezentanții Vera Sposa vin cu recomandări pentru miresele anului 2020: ”În ceea ce privește rochiile de mireasă, vorbim atât de rochii în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. În 2020 se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist, iar printre elementele vedetă ale acestui sezon sunt aplicațiile florale 3D.”

Adrian Perjovschi, hairstylist, încurajează miresele să aleagă accesoriile de păr, florile în păr sau bentițele cu bijuterii. De asemenea, oferă recomandări în funcție de lungimea părului: “Foarte sexy este considerată coada de tip ponny tail, cu cărare într-o parte. Aceasta poate fi dreaptă sau ondulată, în stil romantic. Pentru părul scurt, se optează pentru texturizare cu pomade”, adaugă specialistul.

Coafurile în tendințe sunt cele feminine, sexy, lejere, dar în același timp atent studiate. Se poartă părul aranjat cu textură, folosind produse de styling care nu încarcă părul și îi redau un aspect sănătos, strălucitor. În trend sunt buclele lejere cu vârfurile naturale”, explică hairstylist-ul.

În materie de organizare, wedding planner-ul Ivona Nenu vorbește despre ce nu se mai poartă în 2020: “Mesele rotunde nu mai sunt la modă. Mirii vor opta anul acesta pentru mesele dreptunghiulare pe care le vor orna cu cele mai spectaculoase decorațiuni. Pline de culoare, care coboară din tavan, decorațiuni uriașe. Toate acestea pentru pentru a surprinde și pentru a crea o atmosferă de basm. Iar nunțile destinație rămân în trend și anul acesta”, completează Ivona Nenu.

tendinte rochii de mireasa 2020

Demetrios Platinum 410

Make-up artistul Dana Petrina vine cu sfaturi pentru un machiaj care să atragă toate privirile: “Este foarte important ca machiajul pe care o mireasă îl alege să îi reflecte personalitatea, preferințele și să vină în completarea întregii apariții. În 2020, în trend este machiajul nude, iar miresele vor opta pentru smokey eyes, pentru eyeliner și buze strălucitoare.”

Tendinte rochii de mireasa 2020

Diva by Tina Valerdi

colectii rochii de mireasa 2020

Diva by Tina Valerdi

Madda Petcu, make-up artist, completează: “Anul acesta dispar exagerările în materie de volum, se păstrează naturalețea formei chipului, se poartă  tenul cât mai luminos, cât mai curat. Ca și culori, pentru ploape, mergem pe culori pastel, nuanțe de maro-arămiu, pe care le regăsim în natură.”

tendinte mirese 2020

Demetrios Platinum 406

rochii de mireasa 2020

Demetrios Platinum 406

Designerul floral Dhaniel Nora descrie aranjamentele de anul acesta ca fiind elegante, luxuriante și romantice: “Anul acesta vom vedea din ce în ce mai mult buchete neobișnuite și răsfirate, cu forme neregulate. Miresele vor avea aceleași flori preferate: lalele, bujori, ranunculus, trandafir (neapărat de gradină), astilbe, chiar și pampasul, care a început să fie folosit doar anul trecut, deja apare în cerințele multor mirese. Totul pus în evidență de multe luminițe și lumânări.”

rochii de mireasa 2020

Andrea by Tina Valerdi

mirese in tendinte

Andrea by Tina Valerdi

În completarea întregii ținute vin bijuteriile: “Vorbim despre o revenire a cerceilor statement, de dimensiuni mari, din metale prețioase. Revin în atenție diamantele colorate – roz pal, bleu sau galbene, perlele, cerceii rotunzi de dimensiuni mari și pietre prețioase precum rubinele, safirele, smaraldele”, explică Andreea Moogu, designer de bijuterii.

rochii de mireasa 2020

Demetrios 1061

rochii de mireasa in tendinte

Demetrios 1061

 

CONTACTEAZĂ-NE!