Cum obții două apariții diferite cu o singură rochie de mireasă - Vera Sposa

Cum obții două apariții diferite cu o singură rochie de mireasă

Cum obții două apariții diferite cu o singură rochie de mireasă

Accesoriile pentru mirese au rolul de a completa ținuta, însă, dacă știi cum să le alegi, acestea îți pot schimba look-ul astfel încât să te bucuri de două apariții diferite, cu o singură rochie. Versatilitatea rochiilor de mireasă din colecțiile acestui an îți permit să te joci cu stilurile, iar elementele potrivite pot schimba total aspectul unei mirese. Alege o rochie cu o trenă detașabilă amplă, adaugă o doză de eleganță cu ajutorul unui bolero sau joacă-te cu volumele atașând mâneci bufante. Transformă-ți rochia de mireasă și surprinde-ți invitații cu apariții fascinante.

Schimbă stilul rochiei adăugând o trenă detașabilă

Modifică silueta rochiei de mireasă adăugând o fustă sau o trenă detașabilă. Opțiunile sunt nelimitate. Poți alege din straturi voluminoase de tul, pliuri delicate de organza sau mătase drapată pentru a transforma rochia de mireasă din una clasică într-o apariție dramatică. Adaugă trena pentru ținuta de zi și obține o alură regală, iar seară surprinde cu un look ce îți pune în valoare silueta și permite libertate de mișcare.

Colecția Goddess Vera Sposa cuprinde mai multe modele de rochii de mireasă tip Sirenă și Prințesă cu trenă detașabilă.

Rochia Dakota 2 in 1 – rochie de mireasă tip sirenă elegantă cu dantelă paietată și perle. Trena detașabilă nu este inclusă în prețul rochiței.

Rochie de mireasă tip sirenă Tunis 2 in 1, are decolteu și broderie din mărgele, paiete și perle de mărimi diferite poziționate, ce conferă mister și eleganță. Spatele fixat cu nasturi. Trena detașabilă din volane întregește ținuta. Trena nu este inclusă în prețul rochiei.

Conturează o apariție modernă cu ajutorul unui bolero

Prezintă două stiluri diferite și exprimă-ți personalitatea puternică alegând un model versatil de rochie de mireasă cu bolero detașabil. În imaginile de mai jos, rochia de mireasă Toulouse 2 în 1Rochie tip linie A, elegantă, cu dantelă fin brodată cu paiete și mărgele. Boleroul din dantelă, cu paiete și mărgele completează rochia. Boleroul este inclus în prețul rochiei.

 

Joacă-te cu volumele adăugând rochiei tale mâneci

Mânecile detașabile vin în nenumărate forme, stiluri și materiale ce îți pot completa corsetul cu decolteu romantic – mâneci bufante, mâneci cu umeri căzuți, mâneci stil tatuaj…Vezi aici mai multe modele de rochii de mâneci detașabile.

Pășește către altar învăluită de un voal impresionant

Alegerea voalului se realizează în funcție de diferite criterii: stilul rochiei, forma feței și impactul pe care ți-l dorești. Adaugă dramatism ținutei alegând un voal amplu, care te acoperă subtil și învăluie rochia într-o mantie de mister. Renunța la voal după ceremonia religioasă și dezvăluie frumusețea completă a rochiei tale.

Colecția Flowers Vera Sposa – conține mai multe modele de rochii de mireasă sirenă cu voaluri impresionante. Croiul rochiei și materialul rochiei sunt potrivite perfect cu stilul voalului și broderiile de pe voal.

Vezi toate modelele de rochii de mireasa Vera Sposa, aici.

Explorează varietatea de rochii și accesorii disponibile în showroom-ul din București și scrie povestea nunții tale exact așa cum ai visat-o!

CONTACTEAZĂ-NE!