Cum obții două apariții diferite cu o singură rochie de mireasă - Vera Sposa

Cum obții două apariții diferite cu o singură rochie de mireasă

Cum obții două apariții diferite cu o singură rochie de mireasă

Accesoriile pentru mirese au rolul de a completa ținuta, însă, dacă știi cum să le alegi, acestea îți pot schimba look-ul astfel încât să te bucuri de două apariții diferite, cu o singură rochie. Versatilitatea rochiilor de mireasă din colecțiile acestui an îți permit să te joci cu stilurile, iar elementele potrivite pot schimba total aspectul unei mirease. Alege o rochie cu o trenă detașabilă amplă, adaugă o doză de eleganță cu ajutorul unei cape sau joacă-te cu volumele atașând mâneci bufante. Transformă-ți rochia de mireasă și surprinde-ți invitații cu apariții fascinante, există o varietate uimitoare de accesorii din care să alegi. 

Schimbă stilul rochiei adăugând o trenă detașabilă

Modifică silueta rochiei de mireasă adăugând o fustă sau o trenă detașabilă. Opțiunile sunt nelimitate. Poți alege din straturi voluminoase de tul, pliuri delicate de organza sau mătase drapată pentru a transforma rochia de mireasă din una clasică într-o apariție dramatică.

Modelul Callie de la Demetrios Platinum, realizată din tul îmbogățit cu mărgele strălucitoare, și modelul Rafaella din colecția Sensation by Tina Valerdi, din tul cu broderii florale, îți asigură o apariție sexy, dar sofisticată. Silueta A-line a rochiei este îmbogățită cu o trenă detașabilă amplă ce asigură o apariție fermecătoare. Adaugă trena pentru ținuta de zi și obține o alură regală, iar seară surprinde cu un look ce îți pune în valoare silueta și permite libertate de mișcare.

Rochie de mireasa cu trena detasabila

Callie by Demetrios Platinum

Rochie de mireasa cu trena

Callie by Demetrios Platinum

Rochie de mireasa cu trena detasabila

Rafaella by Tina Valerdi

Rochie de mireasa cu fusta detasabila

Rafaella by Tina Valerdi

Joacă-te cu volumele adăugând rochiei tale mâneci

Mânecile detașabile vin în nenumărate forme, stiluri și materiale ce îți pot completa corsetul cu decolteu romantic. Modelul Meghan din colecția Fancy White by Galia Lahav este potențat de un sacou neconvențional de un alb pur, care se prinde cu o fundă supradimensionată. Mânecile balon completează jocul de volume și adaugă rochiei un accent ludic.

 

Meghan by Galia Lahav

 doua apartii diferite cu o singura rochie de mireasa

Meghan by Galia Lahav

Și stilul franțuzesc al modelului G-303 semnat de designerul Galia Lahav este subliniat de mânecile voluminoase, din tul, prinse în stil victorian. Obține un look ravisant cu ajutorul trucurilor stilistice sau poartă rochia din dantelă brodată fără mâneci pentru o apariție senzuală.

 

Rochie de mireasa cu maneci

Gala_303 by Galia Lahav

Rochii de mireasa Galia Lahav

Gala_303 by Galia Lahav

Conturează o apariție modernă cu ajutorul unui sacou

Modelul Amber by Tina Valerdi este rochia de mireasă modernă a visurilor tale. Sacoul cu mâneci lungi și umeri ușor bufanți îmbracă corsetul cu detalii strălucitoare și completează liniile fine ale fustei pentru a adăuga eleganță. Prezintă două stiluri diferite și exprimă-ți personalitatea puternică alegând un model versatil de rochie de mireasă și un sacou emblematic.

 Rochie de mireasa versatila

Amber by Tina Valerdi

 Rochie de mireasa cu maneci

Amber by Tina Valerdi

Obține o apariție maiestuoasă cu ajutorul unei cape detașabile

Atrage toate privirile și fă-ți apariția cu o capă sofisticată și feminină, un detaliu unic, ce are puterea de a transforma aspectul unei rochii.

Modelul Gemma din colecția Platinum by Demetrios, o rochie luxuriantă, ce potențează silueta, poate fi însoțit de o pelerină opțională, magnifică, din tul cu mărgele și terminații din pene.

Rochie de mireasa cu capa

Gemma by Demetrios Platinum

Rochii de mireasa Vera Sposa

Gemma by Demetrios Platinum

Pășește către altar învăluită de un voal impresionant

Alegerea voalului se realizează în funcție de diferite criterii: stilul rochiei, forma feței și impactul pe care ți-l dorești. Adaugă dramatism ținutei alegând un voal amplu, care te acoperă subtil și învăluie rochia într-o mantie de mister. Renunța la voal după ceremonia religioasă și dezvăluie frumusețea completă a rochiei tale.

Rochie de mireasă sirenă

Lindsay by Galia Lahav, model disponibil la cerere

Rochie de mireasă sirenă

Lindsay by Galia Lahav, model disponibil la cerere

 

CONTACTEAZĂ-NE!