Cea mai mare campanie de reduceri la rochii de mireasă | Vera Sposa

Rochii de mireasă și de seară cu 60% reducere, doar la Vera Sposa

Rochii de mireasă și de seară cu 60% reducere, doar la Vera Sposa

Îți dorești să porți la nuntă cea mai spectaculoasă rochie de mireasă, semnată de o casă celebră și care se remarcă prin detalii prețioase? Varianta alegerii unei rochii de mireasă cu preț redus este ideală atunci când bugetul este limitat sau dacă vrei să investești și în alte elemente spectaculoase la nuntă, cum ar fi aranjamentele florale și decorul, tortul, sau momentele artistice.
În perioada 4-9 iunie, showroom-ul Vera Sposa din București te așteaptă cu rochii de mireasă sau rochii de ocazie și de seară cu reducere de până la 60%.

Prețuri reduse pentru toate colecțiile de rochii de mireasă din showroom

Campania de reduceri Vera Sposa include atât rochii de mireasă și de seară din colecția 2018, cât și best-seller-urile colecțiilor anterioare, toate purtând semnătura unor branduri recunoscute pentru calitatea premium.

• Dacă alegi o rochie din colecția 2018, te bucuri de 30% – 40% reducere
• Dacă rochia visurilor face parte dintr-o colecție anterioară, reducerea poate ajunge la 60%

 

rochii de mireasa reduceri

Rochiile de mireasă San Patrick beneficiază de reduceri între 30% și 60%

Vera Sposa reprezintă în România branduri celebre de rochii de mireasă și de seară

Pentru că rochia de mireasă are un rol cheie în tabloul nunții perfecte, la Vera Sposa poți alege dintre sute modele, create de branduri internaționale de renume.

Realizată din țesături fine, îmbogățită cu detalii ravisante, o rochie Aire Barcelona face din apariția oricărei mirese una strălucitoare.
Dacă îți dorești o nuntă de basm, la propriu, alege o rochie Dovita Bridal. Cu un aer romantic, dar totuși îndrăzneț, fiecare model reinventează trendurile. Iar look-ul tău devine unul desprins dintr-o poveste.

Rochie de mireasa reduceri

Rochia Butterfly semnată Dovita Bridal

Colecțiile San Patrick pun eleganța pe primul loc. Țesăturile premium și accentele delicate fac din brandul de rochii de mireasă unul de renume la nivel mondial.

Brandul Demetrios reușește să combine simplitatea clasică și tendințele moderne în rochii de mireasă perfecte, pline de feminitate.

 

rochii de mireasa reduse

Rochiile Demetrios sunt îmbogățite cu detalii luxuriante

Modelele Luna Novias își găsesc ușor locul în inimile mireselor diafane, care caută o apariție delicată. Croiala simplă, dar ireproșabilă și detaliile discrete sunt perfecte pentru o apariție imaculată din șpunct de vedere stilistic.

Dacă preferi o apariție senzuală și expresivă, rochiile Katy Corso sunt cele mai potrivite pentru tine. Lasă detaliile prețioase și croiala modernă să te facă vedeta serii.

Rochii de mireasa reducere vera sposa

Rochie de mireasa Katy Corso, disponibilă exclusiv la Vera Sposa

Rochiile haute-couture semnate Galia Lahav sunt un spectacol creativ. Realizate manual prin tehnici speciale și folosind cele mai fine materiale, creațiile designer-ului israelian sunt o adevărată expresie a luxului. Modelele Galia Lahav sunt alegerea ideală pentru femeile puternice și rafinate, care caută perfecțiunea în orice detaliu.

Printre colecțiile premium de rochii de mireasă Vera Sposa se regăsesc și brandurile: White One, La Sposa, Louise Sposa, iar superbele rochii de seară poartă semnătura casei Pronovias.

rochie de seara reduceri rochie de ocazie

Rochiile de seară disponibile la Vera Sposa poartă semnătura Pronovias Group

Promoția la rochii de mireasă este valabilă în limita stocului disponibil, între 4 și 9 iunie

Discount-ul se aplică tuturor modelelor, în limita stocului disponibil. Grăbește-te să îți rezervi locul în săptămâna de reduceri, deoarece disponibilitatea este limitată.Pentru vizita în showroom-ul Vera Sposa este nevoie de programare prealabilă la numărul de telefon: 0788 59 59 59 sau pe adresa de email contact@vera-sposa.ro.

Adresa Showroom-ului Vera Sposa este Strada Speraței, nr. 21, București.

rpchie de mireasa reduceri airde barcelona

Rochiile Aire Barcelona beneficiază de reduceri de până la 60%

Galerie – descoperă toate rochiile de mireasă din campania de reduceri în showroom:

CONTACTEAZĂ-NE!