Rochiile Vera Sposa - alegerea mireselor sofisticate

Rochiile Vera Sposa – alegerea mireselor sofisticate

Rochiile Vera Sposa – alegerea mireselor sofisticate

Rochia de mireasă nu e niciodată “doar o rochie“: ea înseamnă un vis împlinit și păstrează amintirea unei nopți speciale. De aceea, ne place să rămânem alături de miresele noastre și după vizita în showroom.

Bianca și Virginia au ales să îmbrace o rochie de mireasă Vera Sposa și ne-au împărtășit bucuria lor. Iar noi am fost mai mult decât emoționați să le vedem aparițiile spectaculoase.

 

Bianca – o mireasă unică într-o rochie haute-couture Galia Lahav

Detaliile prețioase și broderiile rafinate au cucerit-o pe Bianca și a ales pentru noaptea nunții modelul Jasmine, din colecția The Empress, semnată de designer-ul israelian Galia Lahav.

Realizată manual din cele mai fine materiale, senzuală și elegantă, rochia aleasă de Bianca parcă te introduce într-o lume a fanteziei și ficțiunii, în care mireasa devine o eroină modernă.

Rochiile Galia Lahav setează un nou standard pentru moda de elită internațională, prin excepționalele sale colecții de rochii de mireasă și de seară create pentru femeile elegante, cu o personalitate puternică.

Vera Sposa este reprezentant oficial în România al rochiilor Galia Lahav, disponibile în showroom și la comandă. Vezi colecția aici.

Virginia a ales o apariție plină de eleganță marca Luna Novias

Croiala lejeră și detaliile surprinzătoare au adus-o pe Virginia în centrul atenției în ziua ei specială. Ea a optat pentru o rochie din colecția Luna Novias pe care a înnobilat-o cu un voal supradimensionat. Rezultatul: o mireasă frumoasă și diafană.

Virginia ne-a povestit și despre experiența ei în showroom-ul Vera Sposa: “Consultantul Vera Sposa și-a dat repede seama ce îmi place și a avut răbdare cu mine. Era prima data când probam rochii de mireasă, iar când mi-a adus modelul Yara, pur și simplu m-am îndrăgostit. “

Vezi rochiile Luna Novias AICI.

Dacă există suflet pereche, există, cu siguranță, și o rochie predestinată pe care o întâlnești în showroom-ul Vera Sposa. Ne bucurăm nespus să fim parte din visul împlinit al tinerelor mirese și primim cu emoție imaginile de la nuntă.

CONTACTEAZĂ-NE!