Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară - Vera Sposa

Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară

Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară

Să fie fluidă, confortabilă, delicată, sexy…să învăluie trupul dar să dezvăluie formele, să fie intrigantă, prețioasă, atrăgătoare… Dacă ai decis să fii o mireasă de vară, trebuie să îți alegi o rochie în acord cu anotimpul, care să facă față temperaturilor ridicate.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cauți rochia ce te va conduce spre altar este confortul. Pentru că ziua nunții tale este, pentru tine, cea mai lungă zi din an, ai nevoie de o rochie de mireasă în care să reziști și care să reziste alături de tine, atât la ceremonia religioasă din miezul zilei cât și la petrecerea de după, până în zori.

Rochii de mireasă diafane

O rochie dintr-un material subțire, aerat, fără prea multe straturi este ideală pentru un astfel de scenariu. Materiale precum organza, tul sau șifon sunt delicate, subțiri, ușor de manevrat și vaporoase, ceea ce le face perfecte pentru rochii de vară. În plus, pe lângă confort, îți vor crea o imagine diafană. Poți opta pentru un model A-line care îți oferă libertate de mișcare și, în același timp, îți garantează o apariție somptuoasă. Modelele Barbara din colcția Passion by Tina, cu fustă amplă din satin și tul sclipitor și Ariel, cu fustă din organza și tul, sunt două variante ideale din care poți alege.

rochie de mireasă

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Ariel

Modele seducătoare

Dacă îți dorești o rochie pe corp, care să îți accentueze silueta, poți miza pe un model din dantelă, care îți oferă confort, este suficient de aerată pentru a combate căldura, dar, în același timp, este rafinată și îți oferă acel look tradițional de mireasă. Modelul Kiki din colecția Pasion by Tina de la Tina Valerdi, din dantelă chantilly fină, decorată cu mărgele, este în egală măsură simplă și rafinată. Iar modelul Pamela din aceeași colecție este extrem de seducătoare și impresionează prin trena din tul cu aplicații de dantelă.

rochie de mireasă

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Kiki

Alegeri îndrăznețe

Pentru miresele mai îndrăznețe, detalii precum șlițuri interminabile care dezvăluie nonșalant un picior, decolteuri adânci care subliniază feminitatea sau modele cu fustă mini “ascunsă” sub straturi transparente de tul creează  deopotrivă mister și eleganță. Modelul Tamila cu corset cu aspect prețios și fustă fluidă din șifon sau Amaya, care simulează intrigant o rochie mini, ambele din colecția Tina Valerdi, creează un impact vizual maxim la o nuntă în aer liber.

rochie de mireasă

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Tamila

De asemenea, modele de rochii cu lungime medie sau trene mai scurte aduc factorul de confort în vestimentația nunților de vară.

Indiferent de stilul tău, în colecția Pasion by Tina de la Tina Valerdi vei găsi rochii de mireasă din materiale fluide, jocuri senzuale de transparențe, detalii prețioase și croieli lejere, perfecte pentru nunțile de vară.

CONTACTEAZĂ-NE!