Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară? - Vera Sposa

Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară?

Cum arată rochia de mireasă perfectă pentru o nuntă de vară?

Să fie fluidă, confortabilă, delicată, sexy…să învăluie trupul dar să dezvăluie formele, să fie intrigantă, prețioasă, atrăgătoare… Dacă ai decis să fii o mireasă de vară, trebuie să îți alegi o rochie în acord cu anotimpul- o rochie care să facă față temperaturilor ridicate.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cauți rochia ce te va conduce spre altar este confortul. Pentru că ziua nunții tale este, pentru tine, cea mai lungă zi din an, ai nevoie de o rochie de mireasă în care să reziști și care să reziste alături de tine, atât la ceremonia religioasă din miezul zilei cât și la petrecerea de după, până în zori.

Rochii de mireasă diafane

O rochie dintr-un material subțire, aerat, fără prea multe straturi este ideală pentru un astfel de scenariu. Materiale precum organza, tul sau șifon sunt delicate, subțiri, ușor de manevrat și vaporoase, ceea ce le face perfecte pentru rochii de vară. În plus, pe lângă confort, îți vor crea o imagine diafană. Poți opta pentru un model A-line care îți oferă libertate de mișcare și, în același timp, îți garantează o apariție somptuoasă.

Rochia de mireasă Milagros, din colecția Vera Sposa 2024, este o rochie în stil grecesc, cu o croială în formă de A, ce accentuează grația feminină și subliniază talia subțire. Fusta realizată din chiffon, un material ușor și fluid, conferă o mișcare gratioasă și aerisită rochiei. Bustul este decorat cu dantelă fină, delicată, care se așează ușor pe umeri, accentuând frumusețea și senzualitatea feminină. Această rochie de mireasă este un simbol al eleganței și rafinamentului, perfectă pentru o nuntă de vară romantică.

Rochia de mireasă Smarald, din colecția Vera Sposa 2024este creată cu migală și rafinament. Fusta ușoară din chiffon este completată cu un bust dantelat. Spatele închis cu nasturi adaugă o notă de mister și rafinament, complimentând armonios acest design clasic și sofisticat. În această rochie, orice mireasă va străluci și va păși cu eleganță pe covorul alb de nuntă.

Rochia de Mireasă Delain, din colecția Anne Mariee 2024, este o rochie în stil A-line fluidă, potrivită pentru o nuntă în aer liber, într-o gradină de vară. Este o rochie versatilă – în funcție de accesorii, îi pot conferi un aer retro sau unul glamour. Tu alegi!

Modele seducătoare

Dacă îți dorești o rochie pe corp, care să îți accentueze silueta, poți miza pe un model din dantelă, care îți oferă confort și este suficient de aerată pentru a combate căldura, dar, în același timp, este rafinată și îți oferă acel look tradițional de mireasă.

Rochia de mireasă Sirenă din dantelă brodată cu flori – Zefir 2in1 are un design sofisticat și senzual. Poate fi personalizată cu o trenă detașabilă, pentru a crea un aspect mai impresionant și regal. Acest model este perfect pentru miresele sofisticate și în căutare de a-și etala frumusețea într-un mod catifelat și captivant.

Rochia de Mireasă Sirenă Goldie, din colecția Vera Sposa 2024 – Anne Mariee, este un alt model seducător potrivit pentru o nuntă de vară. Rochie stil sirenă, cu un corset transparent, brodat, având bretele spaghetti cu mărgele fine și un alt rând de bretele coborâte, completate de mâneci din tulle ușor sclipitor.

Alegeri îndrăznețe

Pentru miresele mai îndrăznețe, detalii precum șlițuri interminabile care dezvăluie nonșalant un picior, decolteuri adânci care subliniază feminitatea sau modele cu fustă mini “ascunsă” sub straturi transparente de tul creează  deopotrivă mister și eleganță. De asemenea, modele de rochii cu lungime medie sau trene mai scurte aduc factorul de confort în vestimentația nunților de vară.

O opțiune poate fi rochia de mireasă A-line Gizele, cu crăpături elegante pe picioare, fustă scurtă în interior, corset cu decupaje și broderie sofisticată.

Când vine vorba despre a îndrăzni și a ieși din tipare, cu o rochie de mireasă scurtă, vei merge la țintă. Câteva exemple: rochia de mireasă scurtă Sandy , rochia de mireasă scurtă Candy, rochia de mireasă scurtă Ines.

Vezi mai multe modele de rochii pentru cununia civilă & rochii de mireasă scurte aici.

Indiferent de stilul tău, în colecțiile Vera Sposa vei găsi rochii de mireasă din materiale fluide, jocuri senzuale de transparențe, detalii prețioase și croieli lejere, perfecte pentru nunțile de vară.

Care sunt preferatele tale? Te așteptăm să le probezi în showroom-ul Vera Sposa din București!

Accesul se face printr-o programare prealabilă, ca tu să ai parte de intimitate și suficient timp pentru a-ți alege rochia de vis.

Adresă Showroom: Str. Popa Soare, nr. 40, București.

Telefon: +4 0788 59 59 59

E-mail: contact@vera-sposa.ro

Program: Luni-Vineri: 10-19; Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!