Rochii de mireasă 2024 - Colecția Vogue | Vera Sposa

Rochii de mireasă 2024 – Colecția Vogue. Programează o probă în showroom-ul Vera Sposa din București!

Colecția Vogue 2024 cuprinde mai multe stiluri de rochii de mireasă: A-line, Sirenă, Prințesă. Detaliile fac însă diferența – modelele clasice sunt reinterpretate sau personalizate, unele designuri sunt mai îndrăznețe, iar broderiile adaugă și acestea un plus de unicitate. A rezultat astfel o colecție cu rochii de mireasă fabuloase, deosebite, unice.

Colecția Vogue respectă cele mai recente tendințe:

* Trend #2024: Rochii de mireasă cu mâneci lungi (bufante sau drepte, tip capă, tip clopot, mânecă pe umăr, mâneci detașabile).

* Trend #2024: Rochii de mireasă cu umerii goi și corsete deosebite (cu aplicații romantice din dantelă sau perle și sclipici).

* Trend #2024: Rochii de mireasă cu broderii dantelate unice (tip macramé, modele florale 3d, cu paiete argintii și perle).

* Trend #2024: Rochiile de mireasă simple, dar nu simpliste, dintr-un singur tip de material, precum taftaua satinata, fără broderii sau aplicații. Rochii de mireasă simple stil A-line sau Sirenă.

* Trend #2024: Rochii de mireasă cu sclipici, paiete argintii, perle, astfel încât să strălucești în adevăratul sens al cuvântului.

* Trend #2024: Rochii de mireasă cu cu fustă lungă și șliț îndrăzneț, ce pornește de la baza corsetului.

* Trend #2024: Rochii de mireasă cu corsete în formă de V, foarte adânci sau corsete în formă de inimă.

CONTACTEAZĂ-NE!