Rochii de mireasă tip prințesă

Rochiile de mireasă stil prințesă sunt cheia aparițiilor spectaculoase

Inspirate de eroinele celor mai frumoase povești de dragoste, rochiile de mireasă tip prințesă sunt un tribut adus romantismului și puterii feminine. Bogăția ornamentală a corsetului și volumele fustei atrag priviri admirative și conferă miresei eleganță.

Cadrul elegant al unei nunți într-un ballroom sau chiar în natură va armoniza perfect cu o rochie de mireasă stil prințesă.  În anul 2019, rochiile de mireasă stil prințesă reunite de showroom-ul Vera Sposa din București se remarcă prin trene dramatice, aplicații extravagante și o frumusețe unică.

Apariție regală cu un model prințesă, fără compromisuri pentru confortul tău

Casele celebre ale căror modele se regăsesc în magazinul nostru, precum Rosa Clara, Demetrios, Pronovias Group sau Galia Lahav au creat pentru sezonul 2019 modele de rochii de mireasă cu volume sau aplicații impresionante, însă mai ușoare și mai comode. Datorită materialelor premium și tehnicilor speciale, acestea păstrează echilibrul între confort și eleganță.

Descoperă colecția uimitoare de rochii de mireasă stil prințesă pe site-ul Vera Sposa și programează o vizită în showroom-ul din București pentru a-ți alege rochia de mireasă perfectă!

CONTACT

Sună acum