Top 5 tipuri de Rochii de Mireasă în tendințe în 2024 - Vera Sposa

Top 5 tipuri de Rochii de Mireasă în tendințe în 2024

Top 5 tipuri de Rochii de Mireasă în tendințe în 2024

Inspirația și tendințele pentru rochii de mireasă vin în forme variate în 2024. Detaliile fac diferența în 2024– modelele clasice sunt reinterpretate sau personalizate, unele designuri sunt mai îndrăznețe, iar broderiile adaugă un plus de unicitate. Colecțiile 2024 includ rochii de mireasă cu mâneci lungi (bufante sau drepte, tip capă, tip clopot, mânecă pe umăr, mâneci detașabile), rochii de mireasă cu umerii goi și corsete deosebite,  rochii de mireasă cu broderii dantelate unice, rochii de mireasă simple stil A-line sau Sirenă, rochii de mireasă cu sclipici, paiete argintii, perle, rochii de mireasă cu cu fustă lungă și șliț îndrăzneț ce pornește de la baza corsetului.

Rochii de mireasă cu aplicații florale  

Tendința florilor din materiale texturate aplicate pe corsete, pe fuste sau pe întregul material al rochiei înflorește în primăvara și vara anului 2024.  De la accente florale mari, evidente, la detalii minuțioase de petale sau frunze, nimic nu este mai natural și mai romantic decât o mireasă îmbrăcată în flori. Aplicațiile florale nu reprezintă o tendință nouă însă sunt destul populare și în 2024 și alimentează imaginația infinită a designerilor. Aceste detalii rafinate aduc elemente de noutate surprinzătoare pe rochiile de mireasă tradiționale, cu un impact vizual memorabil.

Rochie de mireasă Sirenă din dantelă brodată cu flori – Zefir | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de mireasă Sirenă, din dantelă cu flori rafinate – Louise | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de mireasă A-line romantică, feminină – Brigitte | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Strălucitoare din cap până în picioare

Cu paiete, aplicații strălucitoare și tul cu glitter, rochiile acestui sezon vin în straturi fluide de glitter, completate de busturi încărcate de lumină. O astfel de creație nu mai are nevoie de nici o completare stilistică. Păstrează accesoriile la minimum și bucură-te de rochie!

Rochie de Mireasă Sirenă din Dantelă Sclipitoare cu Perle – Lilou | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de Mireasă A-line Leona | Vera Sposa, Colecția Anne-Mariee 2024

Rochii de mireasă vaporoase, cu corset  

Corsetele se numără printre cele mai populare variante de bust ale rochiilor de mireasă. Din dorința de a crea modele originale, creatorii le-au declinat în atât de multe variante, astfel încât vei vedea de la clasicul corset întreg până la jumătăți de corset moderne, care acoperă doar zona frontală a rochiei. În diferite variante de prindere la spate sau concepute pe structură elastică, corsetele îmbrățișează și accentuează siluetele feminine într-un mod seducător, care îți taie respirația.

Rochie de mireasă tip A-line – Inez | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de Mireasă în stil Prințesă – Simone | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de Mireasă A-line Brigette | Vera Sposa, Colecția Anne-Mariee 2024

Rochii de mireasă cu mâneci bufante

În 2024, se mai poartă rochiile de mireasă cu mâneci bufante, care adaugă volum și dramatism ținutei, intrând în contrast cu și scoțând în evidență siluetele grațioase. Designerii se joacă cu diverse texturi, de la dantelă delicată, la materiale satinate, pentru a accentua caracterul unic al fiecărei rochii.

Rochie de mireasă cu mâneci bufante detașabile – Kamaria 2in1 | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de Mireasă Jasmine | Vera Sposa, Colecția Anne-Mariee 2024

Rochii de mireasă cu sliț adânc 

Miresele moderne caută rochii care să îndeplinească mai multe condiții: să fie practice și confortabile, dar să arate spectaculos, să fie sexy, totuși elegante și să le ofere o imagine memorabilă. Astfel, noile rochii de mireasă au fuste fluide despicate pe un picior, care acoperă și descoperă intrigant picioarele, în timpul dansului sau mersului.

Rochie de mireasă tip A-line – Noele | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

Rochie de mireasă A-line: Gizele 2in1 | Vera Sposa, colecția Vogue 2024

 

Care sunt preferatele tale? Te așteptăm să le probezi în showroom-ul Vera Sposa din București!

Accesul se face printr-o programare prealabilă, ca tu să ai parte de intimitate și suficient timp pentru a-ți alege rochia de vis.

Echipa noastră se poate ocupa de mici retușuri ale rochiei alese, dacă este cazul.

Adresă Showroom: Str. Popa Soare, nr. 40, București.

Telefon: +4 0788 59 59 59

E-mail: contact@vera-sposa.ro

Program: Luni-Vineri: 10-19; Sâmbătă: 10-17; Duminică: Închis.

CONTACTEAZĂ-NE!