Top 5 rochii de mireasă vaporoase - Vera Sposa

Top 5 rochii de mireasă vaporoase

Top 5 rochii de mireasă vaporoase

Inspirația și tendințele pentru rochii de mireasă vin în forme variate, de la imaginarea modului în care adie vântul până la tabloul pomilor înfloriți primăvara sau a particulelor de nisip care strălucesc în lumina soarelui. Tot ce inspiră aduce în creația finală varietate și unicitate. Iar pentru că vara, natura este principala sursă de imaginație pentru creatori și mirese deopotrivă, iată care sunt cele mai dorite rochii de mireasă vaporoase, în ton cu anotimpul.

Rochii de mireasă cu aplicații florale 3D

Tendința florilor din materiale texturate aplicate pe corsete și fuste înflorește în această vară.  De la accente florale mari, evidente, la detalii minuțioase de petale, nimic nu este mai natural și mai romantic decât o mireasă îmbrăcată în flori. Aplicațiile florale tridimensionale nu reprezintă o tendință nouă însă sunt foarte populare în 2019 și alimentează imaginația infinită a designerilor. Aceste detalii rafinate aduc elemente de noutate surprinzătoare pe rochiile de mireasă tradiționale, cu un impact vizual memorabil.

Rochie de mireasă Arabella by Galia Lahav

Rochie de mireasă Arabella by Galia Lahav

Strălucitoare din cap până în picioare

Această tendință ideală pentru nunțile fastuoase, cu mirese plasate în lumina reflectoarelor, a scos la iveală creații îndrăznețe și sofisticate. Cu paiete, aplicații strălucitoare și tul cu glitter, rochiile acestui sezon vin în straturi fluide de glitter, completate de busturi încărcate de lumină. O astfel de creație nu mai are nevoie de nici o completare stilistică. Păstrează accesoriile la minimum și bucură-te de rochie!

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Passion

Rochii de mireasă vaporoase, cu corset și spate descoperit 

Corsetele se numără printre cele mai populare variante de bust ale rochiilor de mireasă. Din dorința de a crea modele originale, creatorii le-au declinat în atât de multe variante, astfel încât vei vedea de la clasicul corset întreg până la jumătăți de corset moderne, care acoperă doar zona frontală a rochiei. În diferite variante de prindere la spate sau concepute pe structură elastică, corsetele îmbrățișează și accentuează siluetele feminine într-un mod seducător, care îți taie respirația.

rochie de mireasa tul

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Whitney

Rochii de mireasă cu umeri goi 

Delicate, rafinate și clasice, rochiile căzute pe umeri apar, în această vară, fie în variante clasice elegante, fie în modele fashion-forward, reinterpretate. O astfel de rochie oferă miresei un contrast misterios între atitudinea sexy, totuși modestă, între rafinament și spiritul jucăuș. În plus, modelul căzut pe umeri complimentează toate tipurile de siluetă. Poți alege un model simplu, clasic sau o variantă simulată, pe un corset din tul invizibil, pentru un efect dramatic, spectaculos.

rochie de mireasa ampla

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Verona

Rochii de mireasă cu sliț adânc 

Miresele moderne caută rochii care să îndeplinească mai multe condiții: să fie practice și confortabile dar să arate spectaculos, să fie sexy, totuși elegante și să le ofere o imagine memorabilă. Astfel, noile rochii de mireasă au fuste fluide despicate pe un picior, care acoperă și descoperă intrigant picioarele, în timpul dansului sau mersului.

rochie de mireasa fluida

Rochie de mireasă Tina Valerdi – Passion by Tina – Model Tamila

În colecția Passion by Tina, de la Tina Valerdi, disponibilă în România prin Vera Sposa, vei găsi o varietate de rochii de mireasă vaporoase, ideale pentru nunțile din această vară.

CONTACTEAZĂ-NE!