Colecția Urban Love Story SS22 - Vera Sposa

Designerii Galia Lahav și Sharon Sever dirijează în mod expert o nouă eră a brandului GALA cu o dinamica de inspirație emoțională, Urban Love Story. Împreună, canalizează acest lucru in evoluarea unui nou mod de viață pentru a crea povestea de dragoste urbană – o perspectivă noua a miresei, incarcata de opulența și romantism urban.

Această colecție GALA, întruchipează romantismul pentru mireasa axată pe modă si  inspirata de pasiune.

O poveste de dragoste a stârnit un nou sens și, odată cu aceasta, au descoperit locuri izolate din oraș , pe care le-au reinventat si transformat în ascunzișuri pentru o relație de dragoste urbană.

Toata colectia Urban Love Story este marcata prin detalii feminine atent alese special pentru mireasa moderna . Aceste rochii au elemente structurale simple, atent realizate pentru a completa formele senzuale ale  miresei , folosind țesături fastuoase și strălucitoare. Materialele bogate incanta fiecare stil  prin folosirea paietelor de argint deschis si a margelelor delicate. Straturile de tul, dantelă, satin și crep îmbrățișează fiecare forma, în timp ce decupajele remarcabile si decolteurile adânci  dau o nota de mister intregii tinute. În nuanțe de fildeș, argintiu, nud și rose, această gamă de tonuri ne amintește că miresele pnu contenesc  să se reinventeze.

Povestea de dragoste urbană GALA întruchipează luxul  irezistibil.

„Urban Love Story ” marchează o nouă abordare a rochiilor de mireasă  sexy, destinate nuntilor lejere si speciale prin individualitate si lux ”, adaugă Sever și Lahav. GALA  reinventează  sentimentul de a fi liber, găsind un melange perfect intre modă, emoție și romantism combinat cu nostalgie si eleganta.

CONTACTEAZĂ-NE!