Martha Blanc by Rosa Clara

În anul 2019, celebra casă Rosa Clara ridică rochia de mireasă stil prințesă la rang de artă, prin colecția Martha Blanc, disponibilă exclusiv la Vera Sposa.

Noile modele Rosa Clara sunt un spectacol al rafinamentului și impresionează prin croiuri ireproșabile, țesături premium și aplicații din cele mai fine. Datorită construcției interne a fiecărei rochii, corsetul sculptează silueta, iar fusta are un volum impresionant, fără a fi grea sau incomodă. Trena este elementul central al colecției de rochii de mireasă premium semnate de Rosa Clara, conferind fiecărui model o notă dramatică. Dantela fină, broderiile bogate și aplicațiile prețioase împodobesc rochia într-o manieră romantică, generată de bun gust.

Colecția Martha Blanc, disponibilă exclusiv la Vera Sposa, reunește rochii de mireasă elegante, special create pentru o prințesă contemporană, care pune preț pe calitate, pe detalii și își dorește o apariție unică în ziua nunții. Suntem încântați să îți oferim serviciul de ajustare gratuită a rochiei de mireasă.

Stabilește o programare la magazinul cu rochii de mireasă Vera Sposa din București.

Contact

Sună acum