Colecția Do not disturb SS22 - Vera Sposa

Colecția de rochii de mireasaă  primăvară-vară Galia Lahav „Do Not Disturb” dezvaluie o nouă eră a miresei care caută individualitate și unicitate apologetică. Designerii Galia Lahav și Sharon Sever vă invită la petrecerea supremă a frumosului. Este începutul  unei dezvaluiri feminine incununate de lux si senzualitate.

Va prezentam  o selecție vasta de rochii de mireasa  exuberante, pline de caracter și energie conceputa pentru a reflecta propria personalitate și a accentua tot ceea ce este special la tine.

Capriciul semnăturii GL este sărbătorit printr-o colecție luxoasă de  broderii exotice, margele, tul spumos și pene jucăușe. Rochiile, cum ar fi cele de bal, regale și stilurile sirene , prezintă fantezie la atingeri ,de la mâneci sculpturale fără umăr până la aplicații din dantelă florală și detalii decupate.

Va incantam cu  o paletă de culori subtilă, dar neașteptată, de fildeș cald, blush, roz pudrat, ivory și șampanie, iar spiritul tău tineresc si lipsit de griji  este evidentiat pe tot parcursul evenimentului. Cu toate elementele atent gandite  fiecare stil din colecția  Do Not Disturb este conceput pentru a te perfecționa din orice unghi.

Este petrecerea noastră privată și ești invitata.

CONTACTEAZĂ-NE!