Tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă Vera Sposa - Vera Sposa

Tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă Vera Sposa

Tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă Vera Sposa

Pentru miresele anului 2020, designerii propun rochii de mireasă deosebite, de inspirație suprarealistă. Fie că vorbim de lumi fantastice străbătute de Alice și pălărierul nebun sau călătorim în ținuturi romantice, latine, colecțiile anului 2020 sunt caracterizate prin abordări inedite, îndrăznețe.

Fantezie, mister, vis, strălucire. Sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu colecțiile prezentate în acest sezon. Astfel, 2020 pare să fie anul perfect pentru viitoarele mirese care își doresc o rochie de mireasă deosebită. Indiferent de stilul pe care îl preferi, creatorii propun modele complexe, potrivite oricărui stil. Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. 

Aplicațiile florale 3D – printre elementele-vedetă ale acestui sezon

Pentru viitoarele mirese care iubesc stilul romantic, aplicațiile florale 3D oferă un look boem și dramatic. Accente supradimensionate sau aplicații delicate, permit oricărei mirese să înflorească.

Volum fără bariere pentru apariții spectaculoase

Designerii au ales să se joace cu volumele, transparențele și suprapunerile. Acest sezon aduce în prim plan detalii îndrăznețe, iconice și tăieturi asimetrice. Acum ai ocazia să ieși din tipare și să îți exprimi personalitatea exuberantă.

Decolteurile adânci, în formă de V, se asortează oricărei fuste

Rochiile de mireasă cu franjuri minuțios cusute și decolteuri adânci se regăsesc printre elementele îndrăznețe ale acestui sezon. Designerii au dorit ca, prin creațiile lor, să potențeze personalitatea feminină, iar atenția la detalii a fost elementul nelipsit.

Stilul nonconformist, mai actual ca oricând

Captează atenția, îndrăznește și adoptă un stil nonconfomist. Din colecțiile acestui sezon nu lipsesc costumele cu pantaloni sau fustele scurte. Alege modelul care se potrivește poveștii nunții tale!

Forma mânecilor este reinterpretată și adusă în actualitate

Mânecile sunt aduse în contemporan oferind  un plus de autenticitate. Alături de o rochie spectaculoasă sau o rochie în linii simple, mânecile reprezintă detaliul sofisticat ce scoate orice rochie din anonimat.

Descoperă colecțiile 2020 semnate Galia Lahav în showroom-ul Vera Sposa și comandă rochia pe care ai visat-o.

CONTACTEAZĂ-NE!