Rochia de mireasă mult visată, disponibilă pentru închiriere - Vera Sposa

Rochia de mireasă mult visată, disponibilă pentru închiriere

Rochia de mireasă mult visată, disponibilă pentru închiriere

Începând cu cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, Vera Sposa lansează un serviciu unic în România și oferă viitoarelor mirese posibilitate de a închiria, pentru 4 zile, rochia haute-couture mult visată. Creații ale designerilor Galia Lahav, Demetrios sau Nicole Sposa, consacrați pe piața internațională a rochiilor de mireasă de lux, pot fi acum închiriate cu 30% – 40% din prețul de achiziție.

rochie de mireasa haute couture

Bellina by Galia Lahav

 

Pentru miresele anului 2020, Vera Sposa oferă un nou serviciu premium: închirierea rochiei de mireasă

Aceleași modele consacrate, aceleași materiale rafinate și aceeași calitate desăvârșită, însă fără grija investiției pe care o presupune o rochie haute-couture pe care o poți purta o singură dată. Pornind de la dorințele unei viitoare mirese, serviciul Vera Sposa Rental se remarcă prin oferirea celor mai iubite și căutate modele de rochii de mireasă din lume, la un preț accesibil și într-un timp scurt.

Rolul nostru nu este de a te ajuta să te îmbraci cu o rochie de mireasă la un preț minim, ci de a-ți oferi aceeași experiență extraordinară, într-un timp mult mai scurt, fără a te mai simți constrânsă să te hotărăști cât mai repede care este rochia preferată. Dacă pentru a-ți cumpăra o rochie de mireasă, durata de așteptare dintre momentul în care alegi modelul și până ajungi să o îmbraci este de până la 6 luni, serviciul de închiriere limitează timpul de așteptare.

rochii de mireasa de inchiriat

Bella by Galia Lahav

Procesul de închiriere este facil și se derulează în 4 etape simple

  • Primul pas către găsirea și închirierea rochiei de mireasă perfecte este stabilirea unei întâlniri cu consilierii Vera Sposa. În timpul vizitei la showroom, aceștia îți vor oferi sfaturi personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor tale.
  • Explorează colecțiile premium reunite în showroom-ul Vera Sposa și alege modelul care te reprezintă. În funcție de dimensiunile tale și de permisivitatea modelului rochiei, aceasta poate fi ajustată, astfel încât să ai o apariție perfectă.
  • Odată ce ai ales modelul, nu rămâne decât să radiezi în ziua nunții tale.
  • La finalul celor 4 zile de închiriere, returnează rochia în ambalajul original. Curățarea și igienizarea produselor este responsabilitatea Vera Sposa.

 

Vera Sposa Rental

Demetrios 823

 

Descoperă cele mai dorite rochii de mireasă, alege-o pe cea care te reprezintă și radiază de frumusețe și fericire. În ziua nunții tale, nici un vis nu trebuie să rămână neîndeplinit.

Vizitează showroom-ul Vera Sposa pe Strada Alexandru Philippide, nr. 5, București sau urmărește apariția noilor colecții pe vera-sposa.ro/

CONTACTEAZĂ-NE!