5 motive să alegi o rochie de mireasă Galia Lahav - Vera Sposa

5 motive să alegi o rochie de mireasă Galia Lahav

5 motive să alegi o rochie de mireasă Galia Lahav

 Când vine vorba de rochia de mireasă, nu e loc de compromisuri – momentele unice din ziua nunții merită celebrate cu o ținută elegantă, deosebită, așa cum nu vei mai purta niciodată.

Galia Lahav este un nume cu rezonanță în industria  rochiilor de mireasă exclusiviste la nivel mondial – cu doar 40 de magazine în întreaga lume, designerul israelian a reușit să devină un simbol al extravaganței și luxului. Vera Sposa este reprezentantul oficial în România al casei Galia Lahav.

Iată aici 5 motive pentru care merită să alegi o rochie semnată Galia Lahav pentru ziua cea mare:

Rochiile haute-couture, sinonimul exclusivității și al luxului

Haute-couture, în traducere liberă  “înalta croitorie”, este numele rafinamentului absolut în modă. Spre deosebire de moda pret-a-porter, care urmează un tipar general, în creațiile haute-couture creativitatea și spiritul artistic sunt elementele principale.

Deși multe branduri asociază colecțiile lor cu temenul ”haute couture„, doar câțiva designeri din întreaga lume au fost selectați să facă parte din Federația franceză Chambre Syndicale de la Haute Couture. Organizația reunește sub tutela sa case de modă care se remarcă calitatea superioară a creațiilor, precum: Nina Ricci, Givenchy sau Pierre Cardin. Fiecare rochie haute-couture, fie de seară, fie de mireasă, este lucrată manual, din cele mai fine materiale și duce moda la rang de artă.

Rochiile de mireasă Galia Lahav flatează fiecare siluetă

Rochiile de mireasă Galia Lahav sunt construite astfel încât să evidențieze accentele feminine ale fiecărei siluete și îți garantează o apariție senzuală, ca de podium.

Realizate la comandă din cele mai fine materiale și folosind tehinici speciale de construcție , rochiile Galia Lahav  îți modelează formele și îți pune în evidență atuurile. Alegând modelul potrivit siluetei tale vei fi, cu siguranță, o regină a fumuseții în noaptea nunții.

Rochiile Galia Lahav au până la 60% reducere în showroom-ul Vera Sposa

E adevărat, pentru a achiziționa o rochie de mireasă haute-couture ai nevoie de un buget pe măsură. Însă, la Vera Sposa, rochiile Galia Lahav din stoc, au până la 60% reducere.

Alege-ți rochia visurilor din modelele disponibile în showroom sau alege o creație Galia Lahav la comandă, din colecțiile disponibile aici.

 

Modelul disponibil în showroom

Model disponibil în showroom

Creațiile Galia Lahav îți asigură un look de vedetă

Fără doar și poate, Galia Lahav este pentru femeile puternice. Numeroase vedeteau purtat în ziua nunții sau pe covorul roșu creațiile designerului israelian.

Serena Williams, Vanity Fair Oscars 2016:

Michelle Keegan a ales o rochie Galia Lahav pentru nunta sa cu tematică de basm. Modelul Odette purtat de Michelle poate fi achiziționat de la Vera Sposa cu 50% reducere.

 

Vanessa Hudgens, Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show 2015:

O rochie spectacol pentru o nuntă spectaculoasă

Colecțiile Galia Lahav aduc modele îndrăznețe de rochii de mireasă, create pentru a-ți pune în valoare personalitatea puternică și dragostea pentru frumos. O rochie haute-couture este, în primul rând, un spectacol al expresivității și este cea mai bună alegere dacă îți dorești o apariție inedită și elegantă.  Alegând o rochie exclusivă Galia Lahav vei face din nunta ta o amintire cu adevărat specială atât pentru tine, cât și pentru invitați.

 

Nu pierde ocazia de a purta o rochie semnată de un designer celebru, la un preț special. Programează o vizită în showroom și alege rochia visurilor tale dintre modelele extravagante Galia Lahav, cu 60% reducere.

 

Oferta se aplică doar modelelor disponibile în showroom, iar stocul este limitat. Vizitele pentru probă se fac doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 0788 59 59 59.

 

CONTACTEAZĂ-NE!