Glamour și strălucire. Un nou designer completează portofoliul Vera Sposa - Vera Sposa

Glamour și strălucire. Un nou designer completează portofoliul Vera Sposa

Glamour și strălucire. Un nou designer completează portofoliul Vera Sposa

Un nou designer intră în portofoliul Vera Sposa propunând rochii de mireasă prețioase, modele exclusive, care nu trec neobservate și cuceresc prin detaliile inedite.

Cu o prezență pe piața bridal de mai bine de 13 ani, magazinul multi-brand Vera Sposa se afla într-un proces continuu de inovare. Conștienți de evoluția modei și de tendințele pieței, scopul Vera Sposa este de a oferi, de fiecare dată, cele mai frumoase rochii pentru viitoarele mirese. Astfel, de la începutul acestui an, un nou designer completează portofoliul Vera Sposa, Nicole Milano, un brand sinonim cu strălucirea și glamour-ul.

Nicole este un tânăr designer, ce provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul rochiilor de mireasă. Brand-ul ce îi poartă numele reușește să se impună pe piața internațională prin creații elegante și sofisticate, disponibile acum și în România.

 

Nicole Milano Vera Sposa

Couture by Nicole Milano, model 20051

 

Imaginează-ți tot ceea ce îți place la rochiile de mireasă, totul oferit într-o singură colecție coezivă, cu accente moderne. Colecțiile Nicole Milano vorbesc despre moda actuală, proaspătă, despre materiale rafinate, broderii sofisticate, calitate, atenție la detalii și croiuri impecabile, care potențează frumusețea purtătoarei.

rochii de mireasa Nicole Milano

Couture by Nicole Milano, model 20201

 

Pentru miresele anului 2020, Nicole Milano oferă transparențe subtile, materiale precum tul strălucitor, dantelă franțuzească chantilly, chiffon prețios, mătase italiană sau organza. Modelele se remarcă prin geometrii ce pun în valoare silueta și accentuează talia, prin aplicații florale, inserții strălucitoare, mâneci lungi, decolteuri adânci și șliț înalt.

Nicole Milano Romania

Couture by Nicole Milano, model 20201

Cea mai recentă colecție, Couture by Nicole Milano, propune două direcții principale: rochii fluide, transparente, rafinate, inspirate din ținutele și atitudinea puternică, încrezătoare a zeițelor grecești, și rochii ample, prețioase, stil prințesă.

rochii de mireasa Vera Sposa

Couture by Nicole Milano, model 20101

Nicola Milano la Vera Sposa

Couture by Nicole Milano, model 20361

Nu lipsesc, însă, nici rochiile senzuale, model sirenă, sau modelele neconvenționale, cu pantaloni sau fustă scurtă și franjuri. Astfel, colecțiile Nicole Milano se adresează mireselor moderne și le oferă o plajă largă de opțiuni stilistice pentru a transforma purtarea rochie într-o experiență captivantă.

Nicole Milano in Romania

Couture by Nicole Milano, model 20371

Descoperă colecția Couture by Nicole Milano în showroom-ul Vera Sposa (Strada Alexandru Philippide, Numărul 5, București). Stabilește o programare și asigură-ți o apariție uimitoare în ziua nunții: 0788 59 59 59.

 

CONTACTEAZĂ-NE!