rochii de mireasa vera sposa

Pagina principala | Vera Sposa | Cum cumpar | Blog | Contact

Rochii de mireasa VERA SPOSA

Va aflati aici: Pagina principala - Despre noi

VERA SPOSA

Credem cu tarie ca aparitia unei mirese trebuie sa fie memorabila, atat pentru ea, cat si pentru oamenii dragi.

Pornind de la acest principiu am infiintat, acum mai bine de 10 ani, magazinul Vera Sposa si ne-am luat angajamentul de a crea un nou standard de eleganta in universul modei feminine, reprezentand in Romania case prestigioase de rochii de mireasa, de seara dar si branduri de accesorii rafinate.

Marcile reunite de Vera Sposa sunt: Galia Lahav, Aire Barcelona, Luna Novias, Avenue Diagonal, White One, La Sposa, San Patrick, Demetrios, It`s My Party, Fashion New York, Badgley Mishcka.

An de an, selectia de rochii disponibile in magazinul Vera Sposa exprima tendintele actuale, punand accent deosebit pe detalii, pe calitatea cusaturilor si pe utilizarea celor mai pretioase materiale. Accesoriile au rolul de a completa si desavarsi vestimentatia, de aceea, acestea ocupa un loc important in propunerile noastre.

Pe langa varietatea de rochii si accesorii, serviciul de consultanta vestimentara oferit de personalul Vera Sposa si politica de servire a clientilor reprezinta puncte forte, ce ne recomanda drept destinatia ideala de cumparaturi pentru viitoarele mirese sau pentru doamnele ce urmeaza sa participe la un eveniment elegant.

Exploreaza varietatea de rochii si accesorii disponibile in magazinul Vera Sposa si scrie povestea nuntii tale exact asa cum ai visat-o!

Cu drag,

VERA SPOSA

 (c) Toate drepturile rezervate Vera Sposa 2006-2017