rochii de mireasa vera sposa

Pagina principala | Vera Sposa | Cum cumpar | Blog | Contact

Rochii de mireasa GALIA LAHAV

Va aflati aici: Pagina principala - Galia Lahav

GALA Collection NO. III (NEW)

GALA Collection NO. II (NEW)

Le Secret Royal II - 2017 (NEW)

Ivory Tower

GALA I. ready-to-wear

Le Reves Bohemians

Tales of the Jazz Age

La Dolce Vita Collection

The Empress Collection

San Tropez Cruise Collection

GALIA LAHAV in exclusivitate in Romania prin VERA SPOSA

Galia Lahav este recunoscuta in Israel si peste hotare datorita designului unic si imaginii de lux a rochiilor de seara si de mireasa.

Galia Lahav s-a nascut in Rusia si a urmat studiile in Israel. S-a implicat in arta timp de 15 ani si in jurul varstei de 30 de ani a descoperit calea de a-si exprima dragostea pentru moda, romantism si senzualitate si a inceput sa creeze rochii de mireasa si rochii de seara haute couture in propria casa de moda.

Colectiile Galiei Lahav sunt spectaculoase si unice exprimand un stil modern, subliniind in acelasi timp cele mai mici detalii, calitatea cusaturilor si materialele deosebite.

In anul 2008, Galia Lahav a realizat tinutele pentru emisiunea de televiziune "Dansez pentru tine" si in prezent Galia Lahav creeaza toate rochiile de mireasa si de seara pentru concursurile de frumusete din Israel.

Galia Lahav creeaza rochiile pentru multe dintre celebritati fiind considerata unul dintre designerii de referinta in domeniul rochiilor de seara si de mireasa.

Realizate din cele mai scumpe materiale si tesaturi, perle naturale si cristale, alese de la marile prezentari de profil din Franta, fiecare rochie este unica, creata special pe dimensiunile clientului si personalizata pentru a fi unica.

 (c) Toate drepturile rezervate Vera Sposa 2006-2017